Välkommen till Årstahusen

 

Nu har du möjlighet att flytta in i ett alldeles nytt område. Här bygger vi ett bostadsområde för framtiden med fokus på trygghet och gemenskap. Dela drömmen om ett bättre boende präglat av gemenskap med utsikt över Stockholms siluetter. I Årstahusen ska hemmet alltid kännas stort, även om bostaden är liten. Så fort du kliver av pendeltåget, tvärbanan eller cykeln är du hemma.

Se bostäderna

Du kan även läsa mer om Årstahusen på arstahusen.se

Området

I Årstaberg bygger vi ett bostadsområde för framtiden skapat helt utifrån människors behov och livsstil, med fokus på gemenskap och en aktiv fritid. I Årstahusen hämtar vi kraft ur det bästa från det svenska folkhemmet; tryggheten, värnandet om varandra och vi-känslan. 

Kommunikationer

Med buss, pendeltåg eller tvärbana har du hela Storstockholm inom räckhåll. Men skolor, förskolor, butiker och service finns på gångavstånd. Garage och cykelgarage finns under huset. Cykelparkering finns också utanför. Har du elbil kan du ladda den i p-garaget.

Restauranger

Liksom Liljeholmskajen med alla sköna restauranger. Skulle längtan till Södermalm bli för svår har du cykelstråket inpå knuten. Trampa över Årstabron så är du snart i Hornstull. Varför inte ta vägen förbi Hälsocafét för en rawfood-pizza?

Närområdet

Bostadsrätter i Årstahusen

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Inflyttnings­klart }

Lägenheter Inflyttning nu eller när det passar dig

Bostäder 78 st
Rum 1-4 rum och kök
Pris 1.995.000-6.935.000 kr kr

 

Slutsålt

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Inflyttnings­klart }

Lägenheter Inflyttning preliminärt våren 2021

7 lediga kvar

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Beundra

}

Lägenheter Inflyttning ej fastställt

Bostäder 89 st
Rum 1-4 rum och kök
Pris Ej fastställt

Hitta till Årstahusen