Välkommen till Årstahusen

Nu har du möjlighet att flytta in i ett alldeles nytt område. Här bygger vi ett bostadsområde för framtiden med fokus på trygghet och gemenskap. Dela drömmen om ett bättre boende präglat av gemenskap med utsikt över Stockholms siluetter. I Årstahusen ska hemmet alltid kännas stort, även om bostaden är liten. Så fort du kliver av pendeltåget, tvärbanan eller cykeln är du hemma.

Se bostäderna

Området

I Årstaberg bygger vi ett bostadsområde för framtiden skapat helt utifrån människors behov och livsstil, med fokus på gemenskap och en aktiv fritid. I Årstahusen hämtar vi kraft ur det bästa från det svenska folkhemmet; tryggheten, värnandet om varandra och vi-känslan. 

Kommunikationer

Med buss, pendeltåg eller tvärbana har du hela Storstockholm inom räckhåll. Men skolor, förskolor, butiker och service finns på gångavstånd. Garage och cykelgarage finns under huset. Cykelparkering finns också utanför. Har du elbil kan du ladda den i p-garaget.

Restauranger

Liksom Liljeholmskajen med alla sköna restauranger. Skulle längtan till Södermalm bli för svår har du cykelstråket inpå knuten. Trampa över Årstabron så är du snart i Hornstull. Varför inte ta vägen förbi Hälsocafét för en rawfood-pizza?

Bostadsrätter i Årstahusen

Stockholm, Årsta

Brf Trivas

Lägenheter Inflyttning hösten 2019/vintern 2020

Bostäder 78 st
Rum 1-4 rum och kök
Pris Ej fastställt

 

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Umgås

Lägenheter Inflyttning våren 2019

Bostäder 78 st
Rum 1-4 rum och kök
Pris 2.530.000-6.935.000 kr

 

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Träffas

Lägenheter Inflyttning vintern 2018

Bostäder 78 st
Rum 1-4 rum och kök
Pris 2.495.000-6.895.000 kr

 

Till salu

Hitta till Årstahusen