Hitta din egen stil

När du inte kan bestämma dig för bara en stil är det en bra idé att ha en neutral bas. Och ändra stilen med hjälp av detaljer istället. Sök inspiration i inredningsmagasin, riv ut bilder du fastnar för och samla i en låda. Det blir början till den röda tråden i din inredning.

Förändra rummet med detaljer och färger

En vit bas kan förvandlas till vad du vill. Med den neutrala tonen som bas kan du skapa din helt unika stil. För att exempelvis få en industriell känsla lägg till betong och plåt och låt dig inspireras av restaurangkök. För en varmare och mer bohemisk känsla - var inte rädd för färg och textil.

Rena linjer och plotterfritt i den moderna inredningen

Den moderna stilen är ren med raka former, inga krusiduller. Högblanka luckor och med accentfärger som svart och kanske en ytterligare färg som sticker ut. Mycket metall och lite textilier.

Hemtrevligt och romantiskt med den lantliga stilen

Den lantliga stilen kännetecknas av trä, ärvda nötta möbler, vitt i olika nyanser och inslag av naturfärger och bleka pasteller, trasmattor, porslinsknoppar och gärna en tallrikshylla i köket.

Hitta ditt personliga tema

En inredningsstil kan komma ifrån en tidsperiod, en världsdel eller en stad. Vissa stilar är populära och lätta att känna igen. Som lantligt, funkis, New England, modernt och orientaliskt. När du har ett namn på din stil blir det lättare att hitta möbler och detaljer som förstärker den.

Tryggt köp

Här hittar du bra-att-veta om att köpa och bo i en av våra nybyggda bostadsrätter.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur. Det betyder att du får välja och köpa bostad innan den öppna försäljningen startar.

Vill du köpa bostad?

En Ikanobostad är noga genomtänkt från golv till tak för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan.