Trainee, Stockholm

Vi söker kandidater till vårt traineeprogram för ingenjörer som startar i augusti 2020 och pågår i två år. Vi söker traineer till både bostadsutveckling och bostadsproduktion. 

Ett traineeprogram för ingenjörer  

Som trainee hos oss få du en spännande start i ditt arbetsliv och många nya kontaktytor. Du får en unik inblick i hela bostadsprocessen. Programmet är indelat i block och innehåller bland annat arbetsledning, projektledning, projekteringsledning, inköp och sälj. Det betyder att du både kommer att jobba på byggarbetsplatser och på kontor, och i vissa av blocken får du chansen att tränas i ditt ledarskap. Det praktiska arbetet varvas med utbildningar. Du tilldelas handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet men även en mentor som stöttar och följer din personliga och professionella utveckling.  

Det första som händer är att du får träffa en mentor som passar dig. Du får också träffa de handledare du kommer att möta under utbildningen samt dina traineekompisar. Vi ger dig en introduktion till vår företagskultur och vilka värderingar vi värnar om. Självklart är du anställd hos Ikano Bostad redan från start. Du anställs på en avdelning inom produktion eller bostadsutveckling som kommer vara din hemvist under traineeprogrammet och där du även efter traineeprogrammet fortsätter i en roll.  

Vi erbjuder dig 

På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att både leva våra värderingar och enligt vårt löfte – på schyssta villkor. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa i din roll. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting stort!

Är du rätt för oss? 

Vi söker dig som nyligen har tagit en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom bygg och fastighet (t.ex. Samhällsbyggnad, Byggteknik, Lantmäteri, Väg- och vattenbyggnad, Arkitektur, Industriell ekonomi) 

Du är ambitiös, snabblärd och duktig på problemlösning. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig själv med en naturlig förmåga att bygga relationer, då kan det vara dig vi söker. 

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre 

Ansökan ska innehålla personligt brev, cv och betyg. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss för vi tror att vi är starkare tillsammans. Sök senast den 28 februari 2020. 

 Se ikanobostad.se/trainee 

 Frågor? Kontakta oss på trainee@ikanobostad.se 

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2020-02-29.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Nu söker vi nya traineer

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen. Ansök senast 28 februari!

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."


Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.