Genomgående trea om 68 kvm med 6 kvm balkong i öster. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, diskmaskin i köksdelen. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Huset är nyproducerat och hade sin första inflyttning 2017-04-01.

Snabbfakta

Lgh nr 835-1323
Våning 2 av 6
Rum 3 rum och kök
Kvm 68 kvm
Månadshyra Månadshyra 10 332 kronor i hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.
Uteplats Balkong
Tillträde 2019-05-01

Hitta hit

Nedan kan du läsa om fastigheten

Lediga hyreslägenheter

Beskrivning

Utmed kanten av kalkbrottet växer den nya stadsdelen Elinegård. Fastigheten är från 2017 och består av 8 trapphus med 5-6 våningar. Den gemensamma innergården får härliga planteringar och grönyta med plats för lek och umgänge. Här finns också gott om plats för cyklar och miljöhus med sortering. Bilen parkerar du bekvämt på gården eller i garaget. Naturligtvis finns hiss.

Allmänt

Lägenhetsförråd finns på vinden i fastigheten.

Kommunikation

Busshållplats finns bara ett stenkast från din nya bostad. Till Hyllie station är det ca 2 km, härifrån tar du dig smidigt till Malmö C, Lund eller Köpenhamn.

Service

I området planeras bland annat en större livsmedelsbutik och på sikt finns även möjlighet till t ex café och butiker. På cykelavstånd ligger Limhamns centrum med all tänkbar service som restauranger, apotek, bank, postservice, bibliotek, vårdcentral och stadsdelskontor. På Hyllie finns Emporia med ca 200 butiker, caféer och restauranger och på Svågetrop finns bland annat IKEA, flera stora byggvaruhus och hemelektronikföretag.

Snabbfakta

Fastighetsbet. Tröskverket 2
Adress Blåsebergavägen 2-16
Område Elinegård
Antal lägenheter 123 st
Storlekar 1-4 rum och kök
Hiss Ja
Kabel-TV ComHem
Internet ComHem
Parkering Finns att hyra via P-Malmö.

Ta en titt på våra bostadsrätter

Hittar du inte en ledig hyresrätt som passar? Kanske har vi en bostadsrätt för dig istället. Ta en titt!