Beskrivning

Bo i natursköna Snösätra med många fina strövområden och kolonilotter i närheten. Området är barnvänligt med flera lekplatser runt knuten. Huset är byggt 1984 och samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Allmänt

Lägenhetsförråd finns i källaren förutom på Bäverbäcksgränd 31-39 som har förråd i lägenheten. Fastigheten har en välutrustad tvättstuga med elektronisk bokningstavla. I grannfastigheten finns ytterligare en tvättstuga med möjlighet till grovtvätt. Det finns en fullt utrustad samlingslokal på 300 kvm som du som hyresgäst kan hyra till fest eller andra större tillställningar.

Omgivning

Bo i natursköna Snösätra med många fina strövområden och kolonilotter i närheten. Området är barnvänligt med flera lekplatser runt knuten.

Kommunikation

Tunnelbanan finns runt hörnet och det tar ca 20 minuter in till centrala Stockholm. Utanför huset finns det goda bussförbindelser.

Service

Rågsveds Centrum ligger på 5 minuters gångavstånd. Här hittar du restauranger, småbutiker och Folkets Hus. I direkt anslutning till fastigheten finns en jourbutik.

Snabbfakta

Fastighetsbet. Bäverbäcken 1
Adress Bäverbäcksgränd 7-39
Område Snösätra
Antal lägenheter 47 st
Storlekar 2-5 rum och kök
Hiss Ja
Kabel-TV Open Universe och ComHem
Internet Open Universe och ComHem
Parkering Garageplats finns att hyra via ISS - tel. 018-66 01 60

Hitta hit