Beskrivning

Fastigheten ska uppgraderas och förnyas under 2018-2020 både invändigt och utvändigt. Arbetena påbörjas preliminärt under mars 2018. Mer information kommer från v.5 -2018. Är du hyresgäst och undrar över något angående renoveringen mejla till ombyggnad@ikanobostad.se

Allmänt

Det finns två skolor i Hagsätra, Ormkärrsskolan och Hagsätraskolan. Det finns en idrottsanläggning, Hagsätra IP, för fotboll och ishockey. Älvsjöbadet ligger ett stenkast från centrum med bassängbad, öppet under sommartid. Det finns även ett badhus i Högdalen samt ett upplyst motionsspår.

Omgivning

Bo vid Hagsätra Centrum med butiker och restauranger och närheten till Hagsätra Skola, Hagsätra IP och Älvsjöbadet.

Kommunikation

Med tunnelbanans gröna linje tar det ca 25 minuter från Hagsätra till T-centralen och 5 minuter till Högdalen. Det går även bussar från Hagsätra till Älvsjö station och pendeltåget.

Service

Hagsätra Centrum erbjuder shopping, två stora livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, tandläkare och spelbutik med postservice. Det finns också restauranger, frisörer och en fritidsgård.

Snabbfakta

Fastighetsbet. Kolryssen 1
Adress Glanshammarsgatan 16, 16 A, 20 A-C Kilsmogatan 2-20, 1-23
Område Hagsätra
Antal lägenheter 174 st
Storlekar 1-5 rum och kök
Kabel-TV Com Hem eller Telia
Internet Com Hem eller Telia
Parkering 26 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 67 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Hitta hit