Beskrivning

I lummiga Hässelby Villastad bland radhus och villor bygger Ikano Bostad nya hyresrätter. Här bor du miljösmart med solceller på taket och bergvärme som värmer upp ditt vatten och din lägenhet. Inredningen är ljus, golvet är i ek och du får ett modernt kök som har förberedd anslutning för diskmaskin. Inredningen är delvis från IKEA med luckor, induktionshäll och rostfri kyl och frys. Badrummen är helkaklade och har förberedd anslutning för tvättmaskin. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Carport och cykelförråd har sedumtak.

Allmänt

Lägenhetsförråd, cykelförråd- och barnvagnsförråd finns i fastigheten. Du har tillgång till en gemensam tvättstuga på gården

Omgivning

Fastigheten ligger inbäddad i lummiga Hässelby Villastad invid Växthusvägen och nära kommungränsen till Järfälla.

Service

Fyra skolor ligger inom en kilometers radie från fastigheten. En dryg kilometer från Lindblomman ligger Åkermyntans Centrum med matvarubutiker, bibliotek och övriga butiker. I Vällingby City finns över 100 butiker. Serviceställena är många med bl. a caféer, restauranger, biograf och bibliotek. För den sportintresserade finns både sport- och simhall.

Övrigt

Lägenheterna hyrs ut på ritning. Visning av lägenheten kan inte ske då fastigheten är under produktion. Exteriörbilderna som visas är illustrationsbilder och interiörbilderna som visas är inte objektspecifika. För nyproduktion gäller 3 gånger årshyran som inkomstkrav.

Snabbfakta

Fastighetsbet. Lindblomman 1
Adress Lindblomsgränd 4-12
Område Hässelby
Antal lägenheter 64 st
Storlekar 2-4 rum och kök
Hiss Ja
Kabel-TV Fiber
Internet Fiber
Parkering Carport och p-platser finns att hyra på området. 8 p-platser kommer att vara med laddstolpar.

Hitta hit