Lediga hyreslägenheter

Beskrivning

För den smarta malmöbon är det ett enkelt val. I Hyllie kan du andas frisk luft, njuta av stadspulsen och koppla bort den när du känner för det. Du bor nära stan men inte mitt i den. Perfekt va? I vårt nya kvarter Mjölner 1 bor du centralt i Hyllie. Byggnaderna vänder framsidor mot tre håll; mot Allétorget i sydväst, mot allén i söder och mot grönskan i norr. Mjölner 1 består av ett kringbyggt hus i fem våningar. Via någon av de fem passagerna kommer du in på gården som är hjärtat av kvarteret. Fasaderna är putsade med inslag av tegel och färgsättningen är både dämpad och djärv.

Allmänt

En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du hyr. Köken är välutrustade med energisnåla vitvaror som t.ex. induktionshäll och varmluftsugn. Alla lägenheter (ej vissa ettor) har diskmaskin. Naturligtvis kommer köksinredningen från IKEA. Väggarna är vitmålade och på golven ligger slitstark parkett. De helkaklade badrummen har kommod och tvättmaskin & torktumlare, alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna.

Omgivning

Hyllie är ett urbant och miljösmart område där människor mår bra. Tänk dig att bara kunna promenera hem efter att ha handlat på Emporia. Det kan du när du bor en av Ikano Bostads hyresrätter i Hyllie. Här bor du nära till allt som gör vardagen enkel. Det nyöppnade Hylliebadet är Malmös nya moderna familjebad. En mötesplats som erbjuder en komplett friskvårdsanläggning där man kan ha roligt, motionssimma eller bara koppla av.

Kommunikation

Hyllie är ett föredöme bland Skånes bubblande tillväxtorter. Kastrup ligger 12 minuters tågresa bort och till Malmö Central hinner du innan du ens hunnit öppna Metro. Gör Hyllie till din nästa station.

Service

I Hyllie har du alltid nära till shopping, service, kommunikation och nöjen. Malmö Arena, Malmö Mässan och Emporia finns på ett stenkasts avstånd och här finns allt du kan tänka dig när det gäller shopping i världsklass, konserter och idrottsevenemang. Barnomsorg och skolor byggs ut allt eftersom stadsdelen växer. Nybyggda Hyllievångsskolan öppnades till höstterminen 2017 och är både en förskola och grundskola från förskoleklass upp till årskurs 6. I stadsdelen kommer ytterligare minst en förskola att byggas samt en skola för grundskolans högstadium.

Övrigt

Interiörbilderna som visas ovan är inte objektsspecifika och exteriörbilderna är illustrationsbilder.

Snabbfakta

Fastighetsbet. Mjölner 1
Adress Hyllie Allé 11-15, Allétorget 1-13, Tors gränd 2-16
Område Hyllie
Antal lägenheter 112 st
Storlekar 1-4 rum och kök
Hiss Ja
Kabel-TV ComHem
Internet ComHem
Parkering Garageplats finns att hyra genom P-Malmö

Hitta hit