Beskrivning

Här känner du storstadens puls med restauranger, caféer, butiker, nöjen och folkliv men bor ändå nära lugna, grönskande omgivningar och promenadstråk. Lägenheterna är toppmoderna med alla bekvämligheter mitt i Rörsjöstadens sekelskiftesmiljö. Frågan är om du kan bo så mycket bättre i Malmö?

Allmänt

2007 byggdes fastigheten om från kontor till toppmoderna bostäder. Alla lägenheter har ekparkett, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en gemensam tvättstuga med torkrum om du hellre vill tvätta där. I källaren finns lägenhetsförråd och på den lummiga innergården hittar du cykelförråd, miljöhus. På innergården har du möjlighet till grill och umgänge.

Omgivning

Fastigheten ligger i populära Rörsjöstaden intill Kungsgatans lummiga stråk.

Kommunikation

Här har du gångavstånd till Malmö city. Utanför dörren går både stadsbuss och regionbuss och du har tio minuters promenad till Centralstationen.

Service

Du har restauranger, caféer, nöjen och folkliv in på knuten. Inom gångavstånd når du Entré Malmö med livsmedelsbutik, apotek och övrig shopping. Kommunal service i form av vårdcentral, förskolor och skolor hittar du också i området.

Snabbfakta

Fastighetsbet. Ruth 7
Adress Drottninggatan 12, Hjalmar Gullbergsgatan 2
Område Rörsjöstaden
Antal lägenheter 56 st
Storlekar 1-4 rum och kök
Hiss Ja
Kabel-TV Canal Digital
Internet Telia
Parkering Garageplats finns att hyra genom P-Malmö

Hitta hit