Genomgående lägenhet med öppen planlösning och uteplats på 15 kvm

Trevligt disponerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fastigheten stod inflyttningsklar under 2014 och lägenheten har alla bekvämligheter såsom diskmaskin i kök och kombinerad tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet. Ekparkett i vardagsrum, hall och sovrum. Garderober finns placerade i såväl hall och sovrum. Stor uteplats om hela 15 kvm mot gårdssidan.

Fakta

Lgh nr 816-1413
Våning 1 av 6
Rum 2 rum och kök
Kvm 55 kvm
Månadshyra Månadshyra 8 066 kronor i hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.
Uteplats Uteplats om ca 15 m²
Tillträde 2018-07-01
Övrigt Lägenheten ligger på bottenplan och har en trevlig uteplats. Parabol är inte tillåten.

Hitta hit

Dokument

Nedan kan du läsa om fastigheten

Fastighet i Malmö, Kirseberg

Bågen 20

Lediga hyreslägenheter

Beskrivning

Kirseberg har ett perfekt läge med sin omdelbara närhet till allt vad Malmös centrala delar har att erbjuda. Kvarteren med låga, mysiga gatuhus på Kirseberg ger en småskalig känsla. Man bor i city, men ändå inte.

Allmänt

Alla lägenheter har ekparkett, helkaklade badrum och kombimaskin. Lägenhetsförrådet hittar du antingen i källaren eller i ett separat hus på gården. På den lummiga innergården hittar du miljöhus och cykelparkering.

Omgivning

Fastigheten ligger i trevliga Kirseberg som är lite av en "stad i staden" med en härlig bykänsla och småstadsidyll. På Kirseberg finns Beijers park och Segevångs utomhusbad finns en kort cykeltur från din port.

Kommunikation

Nästan utanför dörren går buss som tar dig till centrala Malmö eller direkt till Lund. Vill du använda muskelkraft finns bra cykel- och gångvägar till city. Med bil tar du dig smidigt ur stan för vidare resa norr eller söderut. Bor du i Backahusen har du också möjlighet att använda de poolbilar som finns på fastighetens parkering.

Service

Backahusen ligger ett stenkast från Kirsebergs torg där det finns både butiker, apotek och annan service. I omårdet finns också förskolor och grundskolor.

Fakta

Fastighetsbet. Bågen 20
Adress Lundavägen 33-39, Vattenverksvägen 2-6
Område Kirseberg
Antal lägenheter 111 st
Storlekar 1-4 rum och kök
Hiss Ja
Kabel-TV Bredbandsbolaget
Internet Bredbandsbolaget
Parkering Parkering finns att hyra via P-Malmö

Ta en titt på våra bostadsrätter

Hittar du inte en ledig hyresrätt som passar? Kanske har vi en bostadsrätt för dig istället. Ta en titt!