Lägenhet om ca 37 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovalkov med gott om garderober. Helkaklat badrum med kombimaskin. Härlig balkong.
1144_37kvm

Fakta

Lgh nr 888-1144
Våning 4 av 5
Rum 1 rum och kök
Kvm 37 kvm
Månadshyra Månadshyra 7 877 kronor i hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.
Uteplats Balkong
Tillträde 2018-09-01

Hitta hit

Nedan kan du läsa om fastigheten

Fastighet i Malmö, Västra Hamnen

Kryssmasten 3

Lediga hyreslägenheter

Beskrivning

Kryssmasten 3 är ett trapphus med totalt 23 välplanerade lägenheter. På entréplan och våning två finns en förskola med tillhörande förskolegård. På översta våningen finns en gemensam takterrass där du kan umgås med dina vänner och grannar.

Allmänt

En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. Med genomgående vitmålade väggar och golv i vacker ekparkett skapas en bra grund när du ska inreda ditt nya hem. Köksinredningen är från IKEA med en vitmålad slät lucka. och svartmönstrade arbetsbänkar. Badrummet är helkaklat i klassiskt vitt och på golven ligger gråsvart klinker. Till varje lägenhet ingår ett abonnemang till bilpoolen. Smidigt och enkelt kan du hyra bil när det passar dig. I Parken finns också en cykelpool med praktiska lådcyklar, du registrerar dig som abonnent för cykel och sen är det bara att hyra. Under fastigheten finns ett garage med ett fåtal platser att hyra via Ikano Bostad. Närmaste p-hus är p-huset Aktern som ligger på V. Varvsgatan 28. Här hyr P-Malmö ut platserna.

Omgivning

Västra Hamnen är ett av Malmös mest expansiva områden och här finns många företag och verksamheter etablerade. I Parken bor du i en unik miljö nära stan med havet och Varsparken som närmsta grannar - ett grönt boende i hjärtat av Västra Hamnen.

Kommunikation

Du tar dig till Malmö city med cykel, buss eller bil på några minuter. Här är gång- och cykelbanorna många och planer finns på att det ska bli ännu mer.

Service

Här finns det mesta man behöver för ett bekvämt boende. En stor livsmedelsbutik precis runt hörnet, systembolag, apotek, frisör, gym, vårdcentral samt flera caféer och restauranger.

Övrigt

Lägenheterna hyrs ut på ritning. Visning av lägenheterna kan inte ske då fastigheten är under produktion. Interiörbilderna som visas ovan är inte objektsspecifika och exteriörbilderna är illustrationsbilder eller omgivingsbilder.

Fakta

Fastighetsbet. Kryssmasten 3
Adress Mastgränd 20
Område Västra Hamnen
Antal lägenheter 23 st
Storlekar 1-3 rum och kök
Hiss Ja
Kabel-TV ComHem
Internet ComHem
Parkering Ett fåtal garageplatser under gården finns att hyra eller i p-hus via P-Malmö.

Ta en titt på våra bostadsrätter

Hittar du inte en ledig hyresrätt som passar? Kanske har vi en bostadsrätt för dig istället. Ta en titt!