Nya hyresrättsprojekt

Våra kommande nybyggda hyresrätter har ljus inredning, golv i ek och helkaklade badrum. Köken är välutrustade och moderna med induktionshäll och inbyggd kyl/frys från IKEA. Vi försöker tänka kvadratsmart och skapa lägenheter som passar alla, stora familjer som små hushåll.

Elinegård, Limhamn

Elinegård är Malmös nyaste stadsdel, alldeles intill kalkbrottet mitt emellan Limhamns mysiga centrum och Hyllie. Här på Elinegård växer en blandad bebyggelse fram i en miljö som kännetecknas av både natur och stad.

Telestaden, Farsta

Nära skog och sjö, men ändå bara tjugo minuter från city, ligger Farsta. Här bygger vi Telestaden, en helt ny stadsdel där människor möts och trivs i klassisk miljö.

Nya resecentrum, Kungälv

I den nya stadsdelen Kongahälla finns allt du behöver för att trivas. Restauranger, köpcentrum och ett nytt resecentrum som tar dig dit du vill. Här intill bygger vi kvadratsmarta lägenheter. Välkommen till Kungälv!

Marconi allé, Göteborg

Bland 60-talshusen i Flatås har det alltid varit enkelt att trivas. Här bygger vi 100 hyresrätter i olika storlekar, med kvadratsmarta lösningar och grönskande innergårdar. Balkonger och uteplatser bidrar till trivseln och hiss i alla hus gör lägenheterna tillgängliga för alla.

Brunnshög, Lund

På perfekt avstånd till stora arbetsplatser som ESS, MAX Lab och LTH ska vi bygga nya hyresrätter på området Brunnshög i Lund. Planerad inflyttning sommaren 2019.