Nya hyresrättsprojekt

Vi vill bygga kvadratsmart och skapa hem för många.

Våra kommande nybyggda hyresrätter har ljus inredning, golv i ek och helkaklade badrum. Köken är välutrustade och moderna med induktionshäll och inbyggd kyl/frys från IKEA. 

Högatan, Limhamn

Elinegård är Malmös nyaste stadsdel, alldeles intill kalkbrottet mitt emellan Limhamns mysiga centrum och Hyllie. Här på Elinegård växer en blandad bebyggelse fram i en miljö som kännetecknas av både natur och stad. Välkommen till våra lägenheter på Högatan!

Marconi allé, Göteborg

Bland 60-talshusen i Flatås har det alltid varit enkelt att trivas. Här bygger vi 100 hyresrätter i olika storlekar, med kvadratsmarta lösningar och grönskande innergårdar. Balkonger och uteplatser bidrar till trivseln och hiss i alla hus gör lägenheterna tillgängliga för alla.

Telestaden, Farsta

Nära skog och sjö, men ändå bara tjugo minuter från city, ligger Farsta. Här bygger vi Telestaden, en helt ny stadsdel där människor möts och trivs i klassisk miljö.

Sköndal, Stockholm

Bara 15 minuter från Gullmarsplan ligger Stora Sköndal. Här kommer en ny stadsdel med närhet till skog och sjö, närservice och bra kommunikationer att växa fram.