Nya hyresrättsprojekt

Vi vill bygga kvadratsmart och skapa hem för många.

Våra kommande nybyggda hyresrätter har ljus inredning, golv i ek och helkaklade badrum. Köken är välutrustade och moderna med induktionshäll och inbyggd kyl/frys från IKEA. 

Skalden, Västerås

I Karlsdal bor du i ett lugnt, omtyckt område som är etablerat sedan länge. Här är det nära till det mesta. Du har gångavstånd till centrum, centralstationen och Mälardalens högskola. 

Marconi allé, Göteborg

Bland 60-talshusen i Flatås har det alltid varit enkelt att trivas. Här bygger vi 100 hyresrätter i olika storlekar, med kvadratsmarta lösningar och grönskande innergårdar. Balkonger och uteplatser bidrar till trivseln och hiss i alla hus gör lägenheterna tillgängliga för alla.

Nya resecentrum, Kungälv

I den nya stadsdelen Kongahälla finns allt du behöver för att trivas. Restauranger, köpcentrum och ett nytt resecentrum som tar dig dit du vill. Här intill bygger vi kvadratsmarta lägenheter. Välkommen till Kungälv!

Elinegård, Limhamn

Elinegård är Malmös nyaste stadsdel, alldeles intill kalkbrottet mitt emellan Limhamns mysiga centrum och Hyllie. Här på Elinegård växer en blandad bebyggelse fram i en miljö som kännetecknas av både natur och stad.

Telestaden, Farsta

Nära skog och sjö, men ändå bara tjugo minuter från city, ligger Farsta. Här bygger vi Telestaden, en helt ny stadsdel där människor möts och trivs i klassisk miljö.

Livet som hyresgäst

Då det mesta ingår i ditt boende, slipper du trix och fix med underhåll, service och reparationer. 

Lediga hyresrätter

Hitta ditt nya hem!

Att söka hyresrätt

Viktigt att veta om du vill hyra lägenhet.