Kvadratsmarta hyresrätter i Elinegård på Limhamn

Utmed kanten vid Kalkbrottet på Limhamn växer den helt nya stadsdelen Elinegård fram. Här bor du nära shopping och nöje på Emporia, Limhamns mysiga centrum och det skånska landskapet.

139 välplanerade hyresrätter

Vi bygger fem stycken flerbostadshus med totalt ca 139 välplanerade hyresrätter. Lägenheterna blir om 1–4 rum och kök i varierande storlekar. 

Närheten till utmärkta kommunikationer på Hyllie gör att du enkelt kan pendla till din arbetsplats med tåg eller buss. Eller varför inte till Kastrup och vidare ut i världen?

Ett skönare stadsliv

Elinegård är en del av Malmö som du gärna vill komma hem till. Här möts du av grönska på alla plan och en varierad och välkomnande arkitektur. Med Kalkbrottet som en av grannarna får du ett stycke unik natur utanför dörren samtidigt som du har nära till allt som Hyllie och Limhamn erbjuder - ett skönare stadsliv helt enkelt!

Leva och bo

I området planeras bland annat för en större livsmedelsbutik, skola och förskolor. På cykel-avstånd ligger Limhamns centrum med all tänkbar service. Limhamn erbjuder också ett stort utbud av fritidsaktiviteter som t ex kallbad på Sibbarps kallbadhus, ridning, golf, fotboll och bra slingor för löpning eller promenader. I närliggande Hyllie hittar du nytt badhus, Malmö Arena där du kan se allt från världsartister till spännande hockeymatcher och Emporia som erbjuder shopping i världsklass.

Intresseanmälning

Här kan du anmäla ditt intresse för projektet. Klick på knappen öppnar upp ett mail. Vänligen ange ditt namn och mobilnummer i mailet.

Genom att göra denna intresseanmälan har du tagit del av hur Ikano Bostad hanterar dina personuppgifter.

 

Anmäl intresse


Ingår i varje lägenhet

  • Köks- och badrumsinredning från IKEA
  • Helkaklat badrum
  • Gemensam tvättstuga
  • Diskmaskin
  • Ekparkett

Fakta

Boendeform Hyresrätter
Kommun Malmö
Område Elinegård, Högatan
Antal lägenheter 139 lägenheter, 1-4 rok
Inflyttning vintern 2019/2020

 

Lediga hyresrätter

Hitta ditt nya hem!

Livet som hyresgäst

Då det mesta ingår i ditt boende, slipper du trix och fix med underhåll, service och reparationer.