Kvadratsmarta hyresrätter i Elinegård på Limhamn

Elinegård är en del av Malmö som du gärna vill komma hem till. Här möts du av grönska på alla plan och med kalkbrottet som en av grannarna får du nära till ett stycke unik natur. Samtidigt är det en cykeltur till shopping och kommunikationer på Hyllie eller butikerna och servicen i Limhamn.

Bo i ny hyresrätt

Det är en härlig känsla att vara den allra första som bor i en lägenhet. Det doftar fortfarande av målarfärg, ingen har använt spisen och det finns inga hål i väggarna. Nu finns snart den möjligheten här på Elinegård. Vi bygger för fullt 139 nya hyresrätter i fem olika hus. Här får du: hög standard med ekparkett i hela lägenheten, helkaklat badrum, nytt kök från IKEA och egen uteplats eller balkong.

Tvättmaskiner och bra torkmöjligheter finns i tvättstugorna. På innergården finns plats för cykeln och parkeringsmöjlighet för bilen i garage eller p-plats i markplan. Bra bussförbindelser blir det med nya linjen nr 1 på Blåsebergavägen och nr 33 på Annetorpsvägen.

Vad kan du välja mellan?
Husen blir klara i tre etapper. Första inflyttningen med 54 lägenheter är i december 2019:
1 rok på 34 kvm 3 st
2 rok på 42-63 kvm 37 st
3 rok på 71-90 kvm 6 st
4 rok på 81-89 kvm 8 st

Anmäl ditt intresse nu! Bli inbjuden till informationsträff

Anmäl ditt intresse för att bo häroch bli inbjuden till en kväll med förhandsinformation den 25 april.
Då får du veta mer om hyror, lägenheterna, kika på planlösningar och få svar på andra frågor som du kan tänkas ha. I maj är det sen dags att starta upp jobbet med uthyrningen. Välkommen att anmäla ditt intresse för projektet här till höger.

Har du frågor?

Då kan du kontakta vår uthyrare Mia Ekdahl på  mia.ekdahl@ikanobostad.se

139 välplanerade hyresrätter

Vi bygger fem stycken flerbostadshus med totalt ca 139 välplanerade hyresrätter. Lägenheterna blir om 1–4 rum och kök i varierande storlekar. 

Närheten till utmärkta kommunikationer på Hyllie gör att du enkelt kan pendla till din arbetsplats med tåg eller buss. Eller varför inte till Kastrup och vidare ut i världen?

Ett skönare stadsliv

Elinegård är en del av Malmö som du gärna vill komma hem till. Här möts du av grönska på alla plan och en varierad och välkomnande arkitektur. Med Kalkbrottet som en av grannarna får du ett stycke unik natur utanför dörren samtidigt som du har nära till allt som Hyllie och Limhamn erbjuder - ett skönare stadsliv helt enkelt!

Leva och bo

I området planeras bland annat för en större livsmedelsbutik, skola och förskolor. På cykel-avstånd ligger Limhamns centrum med all tänkbar service. Limhamn erbjuder också ett stort utbud av fritidsaktiviteter som t ex kallbad på Sibbarps kallbadhus, ridning, golf, fotboll och bra slingor för löpning eller promenader. I närliggande Hyllie hittar du nytt badhus, Malmö Arena där du kan se allt från världsartister till spännande hockeymatcher och Emporia som erbjuder shopping i världsklass.

Intresseanmälning

Här kan du anmäla ditt intresse för projektet. Klick på knappen öppnar upp ett mail. Vänligen ange ditt namn och mobilnummer i mailet.

Genom att göra denna intresseanmälan har du tagit del av hur Ikano Bostad hanterar dina personuppgifter.

 

Anmäl intresse


Ingår i varje lägenhet

  • Köks- och badrumsinredning från IKEA
  • Helkaklat badrum
  • Gemensam tvättstuga
  • Diskmaskin
  • Ekparkett

Fakta

Boendeform Hyresrätter
Kommun Malmö
Område Elinegård, Högatan
Antal lägenheter 139 lägenheter, 1-4 rok
Inflyttning vintern 2019/2020

 

Lediga hyresrätter

Hitta ditt nya hem!

Livet som hyresgäst

Då det mesta ingår i ditt boende, slipper du trix och fix med underhåll, service och reparationer.