Kvadratsmarta hyresrätter i Elinegård på Limhamn

Elinegård är en del av Malmö som du gärna vill komma hem till. Här möts du av grönska på alla plan och med kalkbrottet som en av grannarna får du nära till ett stycke unik natur. Samtidigt är det en cykeltur till shopping och kommunikationer på Hyllie eller butikerna och servicen i Limhamn.

Bo i ny hyresrätt

Det är en härlig känsla att vara den allra första som bor i en lägenhet. Det doftar fortfarande av målarfärg, ingen har använt spisen och det finns inga hål i väggarna. Nu finns snart den möjligheten här på Elinegård. Vi bygger för fullt 139 nya hyresrätter i fem olika hus. Här får du: hög standard med ekparkett i hela lägenheten, helkaklat badrum, nytt kök från IKEA och egen uteplats eller balkong.

Tvättmaskiner och bra torkmöjligheter finns i tvättstugorna. På innergården finns plats för cykeln och parkeringsmöjlighet för bilen i garage eller p-plats i markplan. Bra bussförbindelser blir det med nya linjen nr 1 på Blåsebergavägen och nr 33 på Annetorpsvägen.

Vi bygger fem stycken flerbostadshus med totalt ca 139 välplanerade hyresrätter. Lägenheterna blir om 1–4 rum och kök i varierande storlekar. 

Husen blir klara i tre etapper. Första inflyttningen med 54 lägenheter är i december 2019. Lägenheterna finns nu publicerade på vår hemsida - https://hyresratt.ikanobostad.se/mina-sidor/logga-in

För etapp två planeras uthyrningsstart i höst.

Har du frågor?

Då kan du kontakta vår uthyrare Mia Ekdahl på  mia.ekdahl@ikanobostad.se

139 välplanerade hyresrätter

Närheten till utmärkta kommunikationer på Hyllie gör att du enkelt kan pendla till din arbetsplats med tåg eller buss. Eller varför inte till Kastrup och vidare ut i världen?

Leva och bo

I området planeras bland annat för en större livsmedelsbutik, skola och förskolor. På cykel-avstånd ligger Limhamns centrum med all tänkbar service. Limhamn erbjuder också ett stort utbud av fritidsaktiviteter som t ex kallbad på Sibbarps kallbadhus, ridning, golf, fotboll och bra slingor för löpning eller promenader. I närliggande Hyllie hittar du nytt badhus, Malmö Arena där du kan se allt från världsartister till spännande hockeymatcher och Emporia som erbjuder shopping i världsklass.


Ingår i varje lägenhet

  • Köks- och badrumsinredning från IKEA
  • Helkaklat badrum
  • Gemensam tvättstuga
  • Diskmaskin
  • Ekparkett

Fakta

Boendeform Hyresrätter
Kommun Malmö
Område Elinegård, Högatan
Antal lägenheter 139 lägenheter, 1-4 rok
Inflyttning Tre etapper med start 1 december 2019

 

Lediga hyresrätter

Hitta ditt nya hem!

Livet som hyresgäst

Då det mesta ingår i ditt boende, slipper du trix och fix med underhåll, service och reparationer.