Nya hyresrätter i Elinegård

Elinegård är en del av Malmö som du gärna vill komma hem till. Här möts du av grönska på alla plan och med kalkbrottet som en av grannarna får du nära till ett stycke unik natur. Samtidigt är det en cykeltur till shopping och kommunikationer på Hyllie eller butikerna och servicen i Limhamn.

Bo i ny hyresrätt

Det är en härlig känsla att vara den allra första som bor i en lägenhet. Det doftar fortfarande av målarfärg, ingen har använt spisen och det finns inga hål i väggarna. Nu finns snart den möjligheten här på Elinegård. Vi bygger för fullt 139 nya hyresrätter i fem olika hus. Här får du: hög standard med ekparkett i hela lägenheten, helkaklat badrum, nytt kök från IKEA och egen uteplats eller balkong.

Tvättmaskiner och bra torkmöjligheter finns i tvättstugorna. På innergården finns plats för cykeln och parkeringsmöjlighet för bilen i garage eller p-plats i markplan. Bra bussförbindelser blir det med nya linjen nr 1 på Blåsebergavägen och nr 33 på Annetorpsvägen.

Vi bygger fem stycken flerbostadshus med totalt ca 139 välplanerade hyresrätter. Lägenheterna blir om 1–4 rum och kök i varierande storlekar. 

Just nu är vi i full gång att hyra ut den tredje och sista inflyttningsetappen som består av 50 lägenheter med inflyttning den 1 september 2020. Lägenheterna finns nu publicerade på vår hemsida – du kan söka lägenhet efter du registrerat dig eller loggat in på Mina sidor.

Registrera dig eller logga in

Har du frågor?

Då kan du kontakta vår uthyrare Mia Ekdahl på  mia.ekdahl@ikanobostad.se


Ingår i varje lägenhet

  • Köks- och badrumsinredning från IKEA
  • Helkaklat badrum
  • Gemensam tvättstuga
  • Diskmaskin
  • Ekparkett

Fakta

Boendeform Hyresrätter
Kommun Malmö
Område Elinegård, Högatan
Antal lägenheter 139 lägenheter, 1-4 rok
Inflyttning Etapp 3: den 1 september 2020