Lev och trivs i ett växande Farsta

Nära skog och sjö, men ändå bara tjugo minuter från city, ligger Farsta. Här bygger vi Telestaden, en helt ny stadsdel där människor möts och trivs i klassisk miljö.

Där Televerket en gång byggde sitt huvudkontor pågår förvandlingen till det nya Telestaden. Mitt i hjärtat av Farsta ger vi plats för boende, arbete och service. Här bor du i kvadratsmarta och hållbara hyresrätter med smarta lösningar som gör vardagen enklare. Många lägenheter får egen balkong eller uteplats. Byggstarten beräknas till 2019 och inflytt 2021.

Läs mer på telestaden.se

Kommande projekt

  • Mer information om lägenheterna och området kommer läggas upp på hemsidan löpande.
  • Bostäderna kommer att förmedlas via Bostad Stockholm och vår hemsida.

Fakta

Boendeform Hyresrätter
Kommun Stockholm
Område Farsta
Antal lägenheter Mer information kommer
Inflyttning Mer information kommer

Farsta i utveckling

Det är lätt att trivas i Farsta. Med Magelungen på ena sidan och Drevviken på den andra har du alltid nära till strandliv och promenadstigar. Och vid kalla vintrar spolas skridskobanan vid Farsta Gård.

Samtidigt är Farsta ett område i snabb förvandling. Här planeras ett av Stockholms största omvandlingsprojekt med tusentals nya bostäder och ett moderniserat centrum. 20 minuter med T-banan till Stockholm C och närhet till all tänkbar service gör Farsta till ett expansivt nav i södra Stockholm.

Lediga hyresrätter

Hitta ditt nya hem!

Livet som hyresgäst

Då det mesta ingår i ditt boende, slipper du trix och fix med underhåll, service och reparationer.