Alla trivs i Flatås

"En gång Flatås, alltid Flatås". Det är en vanlig åsikt bland invånarna i den här lugna oasen i västra Göteborg. Här bygger vi kvadratsmarta hyresrätter för dig som vill trivas med livet.

Bland 60-talshusen i Flatås har det alltid varit enkelt att trivas. Och vi på Ikano Bostad vill gärna bidra till den goda stämningen med moderna bostadsrätter och hyresrätter som passar dagens livsstilar. Här bygger vi 100 hyresrätter i olika storlekar, med kvadratsmarta lösningar och grönskande innergårdar. Balkonger och uteplatser bidrar till trivseln och hiss i alla hus gör lägenheterna tillgängliga för alla.

Intresserad?

Inflytt planeras till 2021. Hyresrätterna kommer förmedlas via Boplats Göteborg. Registrera dig här: www.nya.boplats.se.

Bara femton minuter från city

I Flatås är det enkelt att låta bilen stå och ändå ta sig dit du vill. Spårvagn och buss finns bara några minuter bort och med cykel tar du dig till city på femton minuter.

Butiker, skola och sjukhus finns i närheten och bara en kort promenad bort ligger Frölunda Torgs köpcentrum med butiker och all tänkbar service.

Fakta

Boendeform Hyresrätter
Kommun Göteborg
Område Flatås
Antal lägenheter 89, 1-4 rok
Inflyttning preliminärt 2021