Kvadratsmarta hyresrätter i attraktiva Lund

På Brunnshög vid Höjdpunkten intill vattentornet och Ericsson växer en ny stadsdel fram.                    Här ska bostäder, förskolor, skolor och service utvecklas med närhet till stora, attraktiva arbetsplatser som ESS, MAX Lab, Universitetssjukhuset och LTH.

Huset byggs kring en grönskande innergård, och redan nu är parken intill planterad för att vara uppvuxen och grön lagom till inflyttning. Den nya spårvagnslinjen brevid kvarteret kommer att ta dig till Lunds mysiga stadskärna på ett par minuter. Vill du hellre cykla? Eller promenera? Då finns det gott om bra stråk som tar dig dit du vill  antingen till centrum eller ut på landet.

Bostäderna

Vi bygger ett flerbostadshus med 89 bostäder, i storlekar om 1–4 rum och kök. Kvadratsmarta lägenheter med välutrustade och moderna kök från IKEA och helkaklade badrum.

Hållbart boende

Den gemensamma innergården får härliga planteringar och grönyta med plats för lek och umgänge. Det finns också plats för cyklar. Här på  Brunnshög ska det vara naturligt att leva hållbart och det bilfria livet är enkelt. Bilpool planeras
för dig som behöver bil ibland.

I området planeras för både förskolor och ny grundskola, t o m årskurs 9.

Läs mer om planerna för utvecklingen av Brunnshög här.

Fakta

Boendeform Hyresrätter
Kommun Lund
Område

Södra Brunnshög

Antal lägenheter 89 st, 1-4 rok
Inflyttning sommaren 2019

Uthyrningen har inte börjat än

Det finns för närvarande ingen möjlighet att anmäla sig till projektet.
Mer information om lägenheterna och uthyrningen kommer löpande att läggas upp här på hemsidan.