Ett område fullt av liv och rörelse 

Det är stora saker på gång i Kungälv. Här byggs minst 1 000 nya bostäder och dessutom ett köpcentrum med 100 butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer.

Ikano Bostad bygger precis intill och bara 200 meter från våra bostads- och hyresrätter planeras ett resecentrum med bussterminal som knyter samman Kungälv med Göteborg.

Uthyrningsbroschyr Nya Resecentrum - Nya Resecentrum_1812-webb.pdf

Fräscht att bo i nybyggt

I Kv Korpen finns 89 hyreslägenheter i storlek 1-5 rum och kök.

Du kan välja mellan uteplats i markplan och ända upp till balkong på sjunde våningen – och allt däremellan! Husen blir mellan 5-7 våningar höga med fin utsikt över Kongahälla och omgivningarna kring Kungälv. Färgpaletten går lite i pastell med toner hämtade från gamla Kungälvs glada färger. Gården blir skyddad och planterad med växter, planteringar och uteplats för grillning. Cykeln förvarar du i källaren, och har du bil finns p-möjlighet i markplan en bit bort.

Inne i lägenheten möts du av ljusa vita väggar och tålig ekparkett på golven. Köken är vita med inredning från IKEA och utrustade med kyl/frys och spis i rostfritt.

Alla lägenheter har egen tvätt/torktumlare i lägenheten, skönt att slippa bära tunga tvättkorgar till tvättstuga. Hyran ligger på mellan ca 6 400-13 900 kr/mån.

Här kan du börja flytta in i juli 2019.

Är du intresserad av att hyra din nya bostad här? Håll utkik på Boplats, där kommer lägenheterna att läggas ut för intresseanmälning snart.

Fakta

Boendeform Hyresrätter
Kommun Kungälv
Område Kungälv
Antal lägenheter 89 st, 1-4 rok
Inflyttning Juli-oktober 2019

Intresserad?

Inflyttning från juli 2019. Hyresrätterna kommer förmedlas via Boplats Göteborg. Registrera dig här: www.nya.boplats.se.

Livet som hyresgäst

Då det mesta ingår i ditt boende, slipper du trix och fix med underhåll, service och reparationer. 

Lediga hyresrätter

Hitta ditt nya hem!