En enklare vardag i Kungälv

Välkommen till Kungälv - den lilla småstaden som har allt du behöver för att trivas. Restauranger, köpcentrum och ett nytt resecentrum som tar dig dit du vill. Här intill bygger vi kvadratsmarta lägenheter för dig som vill ha ett bekvämt liv.

Vi på Ikano Bostad har som mål att förenkla människors vardag. Därför bygger vi bostäder med smarta lösningar och maximal funktion i varje kvadratmeter. Som i vårt nya område med bostadsrätter och hyresrätter i Kungälv. Här får varje lägenhet en egen balkong eller uteplats, ljus inredning och ett praktiskt kök från IKEA. Ett område fullt av liv, närhet till service och bra kommunikationer gör det enkelt att leva här.

Intresserad?

Inflytt planeras till 2019. Hyresrätterna kommer förmedlas via Boplats Göteborg. Registrera dig här: www.nya.boplats.se.

Ett område fullt av liv och rörelse 

Det är stora saker på gång i Kungälv. Här byggs minst 1 000 nya bostäder och dessutom ett köpcentrum med 100 butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer.

Ikano Bostad bygger precis intill och bara 200 meter från våra bostads- och hyresrätter planeras ett resecentrum med bussterminal som knyter samman Kungälv med Göteborg.

Fakta

Boendeform Hyresrätter
Kommun Kungälv
Område Kungälv
Antal lägenheter 89, 1-4 rok
Inflyttning Preliminärt hösten 2019

200 meter från våra bostads- och hyresrätter planeras ett resecentrum med bussterminal som knyter samman Kungälvs olika delar.

Lediga hyresrätter

Hitta ditt nya hem!

Livet som hyresgäst

Då det mesta ingår i ditt boende, slipper du trix och fix med underhåll, service och reparationer.