Nya hyresrätter med cykelavstånd till det mesta

I Karlsdal bor du i ett lugnt, omtyckt område som är etablerat sedan länge. Här är det nära till det mesta. Du har gångavstånd till centrum, centralstationen och Mälardalens högskola. Och det är lätt att ta sig runt med cykel – du är ju i cykelstaden Västerås.

Bostäderna

Nu bygger vi två fyrvåningshus med fin grön innergård vid Lovisebergsvägen/Nygårdsgatan. Här kommer det att bli kvadratsmarta hyresrätter från 1-4 rum och kök. Alla har balkong eller uteplats, välutrustade IKEA-kök med smarta förvaringslösningar och helkaklade badrum. På Ikano Bostad brinner vi för att förenkla människors vardag så du kan vara säker på att få maximal funktion och livskvalitet per kvadratmeter.

Husen har hiss – skönt när du kommer hem med tunga matkassar. Förråd finns på vindarna och välutrustad, gemensam tvättstuga i ett av husen. Har du bil finns det parkering både utomhus och i garage. För bilpendlare är närheten till E18 ett stort plus.

Intresserad?

Inflyttning planerad med start hösten 2018. Hyresrätterna kommer att förmedlas via Ikano Bostad i Västerås. Registrera dig här.

Leva och bo i Karlsdal

Karlsdal är ett gammalt, omtyckt, kvarter som nu förtätas med nya bostäder. I området finns kvartersbutik, vårdcentral, förskola och skola. Kristiansborgsbadet med bad och gym finns på gångavstånd och till citykärnan cyklar du på mindre än fem minuter. Granne med området finns industriminnet Kopparlunden som nu är ett dynamiskt kulturcentrum.

Fakta

Boendeform Hyresrätter
Kommun Västerås
Område Kristiansborg/Karlsdal
Antal lägenheter 61 lägenheter, 1-4 rok
Inflyttning Hösten/vintern 2018

Lediga hyresrätter

Hitta ditt nya hem!

Livet som hyresgäst

Då det mesta ingår i ditt boende, slipper du trix och fix med underhåll, service och reparationer.