Ett traineeprogram för ingenjörer

Är du intresserad av att vara trainee hos oss i framtiden? Håll koll på den här sidan och på vår facebooksida. Vi kommer att lägga ut information när det är dags för nästa omgång.

Lediga jobb på Ikano Bostad

Det här kan vi erbjuda

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen och många nya kontaktytor. Programmet är indelat i block och innehåller bland annat arbetsledning, projektledning, projekteringsledning, inköp, sälj och marknad. I vissa av blocken får du chansen att tränas i ditt ledarskap. Det praktiska arbetet varvas med kurser och utbildningar. Du tilldelas handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet men även en mentor som stöttar och följer din personliga och professionella utveckling. 

 

Första tiden som trainee

Det allra första som händer under din tid som trainee hos Ikano Bostad är att du får träffa en mentor som passar dig. Du får också träffa de handledare du kommer att möta under utbildningen samt dina traineekompisar. Vi ger dig en introduktion i vår företagskultur och vilka värderingar vi värnar om. Självklart är du anställd hos Ikano Bostad redan från start. Vilken befattning du har när du kommer ut på andra sidan beror på dina intressen, dina styrkor och våra framtida behov.

Mergim  

Jag vill möta en trainee som brinner för att skapa bostäder som kan förenkla vardagen. Du gillar struktur och att förhandla. Det är ett stort plus om du inte är rädd för att kavla upp ärmarna.
/Mergim

Clara  

Jag vill jobba med dig som är social och brinner för människor, teknik och miljö. Du är nyfiken och är inte rädd för att prova nya saker. Det är dessutom bara positivt om du gillar att klä dig i neonfärgad väst och hjälm.
/Clara

Sverker  

Sökes: trainee som har kunden i fokus och samtidigt har hela byggprocessen i bakhuvudet. Du som kan se helheten men också är intresserad av detaljerna. Och dessutom tycker du det är kul när det är skoj.
/Sverker

Våra arbetsområden

Hos Ikano Bostad finns ett brett spektrum av kunskap samlat - hela vägen från idé till förvaltning.

Mer om arbetsområdena

Jobba hos oss

Vi tror att det är bra att vara jordnära, ha roligt, samarbeta och göra skillnad.

Hitta ditt nya jobb

Kollegor

Vi tror på att vara jordnära och att arbeta tillsammans.

Lär känna några av oss