Malmö, Limhamn

BRF KNOPPA

Inflyttning påbörjas sommaren 2020

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas sommaren 2020
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 20 st
Rum 5 rum och kök
Kvm 109,00 kvm
Avgift 4.800,00 kr/mån
Pris 3.550.000-3.950.000 kr

Brf Knoppa – nya radhus i Elinegård

I Elinegård växer en ny stadsdel fram med parker, skolor och service. Perfekt för dig som känner dig som en stadsmänniska men som gärna vill bo grönare och lite lugnare. Service i Limhamn, shopping på Emporia och ett tryggt område som passar väldigt bra för barnfamiljen: nybyggd skola, förskola, matbutik och kompisarna i kvarteret är alltid nära.

Boende på lugnt, skönt och grönt läge

Kanske kan ett av våra kvadratsmarta radhus med fem rum och kök passa för din familj. Här får du ett nytt och fräscht boende med öppen planlösning, färdiglagt trädäck och ätbar trädgård. Och vet du att över 1 100 träd ska planteras på Elinegård? Om några år när det växt upp kommer det att vara riktigt grönt, med många olika växter och träd. Det här blir verkligen ett superfint läge - grönt, lugnt och tryggt. Ett bra ställe för barnen att växa upp på.

Bostäder och priser

Välj bostad

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Christoffer Olsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Västra Klagstorp

Fönsterfabriken

Kommande