Malmö, Limhamn

BRF KNOPPA

Inflyttning påbörjas vintern 2019

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas vintern 2019
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 20 st
Rum 5 rum och kök
Kvm Ej fastställt
Avgift Ej fastställt
Pris Ej fastställt

Brf Knoppa – nästa radhuskvarter i Elinegård!

I Elinegård växer en ny stadsdel fram med parker, skolor och service. Perfekt för dig som känner dig som en stadsmänniska men som gärna vill bo grönare och lite lugnare. Service i Limhamn, shopping på Emporia och ett tryggt område som passar väldigt bra för barnfamiljen.

På väg mot nytt?

Kanske kan ett av våra kvadratsmarta urbana radhus med fem rum och kök, anpassat efter dig och din familjs behov passa. Nybyggd skola, förskolor, matbutik och kompisarna i kvarteret är alltid nära.

Läge för ett lugnt familjeliv? Efter en lyckad försäljning av vårt första kvarter planerar vi för fullt nästa: Brf Knoppa. Kvarteret blir 20 urbana bostadsrättsradhus med ätbar trädgård, välplanerade ytor och hållbar inredning. Säljstarten är planerad till hösten 2018.

Anmäl intresse redan nu så du inte missar något!

Lugnt, skönt och grönt läge

Alla lägenheterna har egen balkong eller egen uteplats. Välj skön kvällssol mot gården eller utsikt över den nya parken som är närmsta granne. Vet du att över 1 100 träd ska planteras på Elinegård? Om några år när det växt upp kommer det att vara riktigt grönt, med många olika växter och träd. Då blir det här verkligen ett superfint läge - grönt, lugnt och tryggt. Vad sägs om att bo här?

 • Nyproduktion nära Limhamn, Malmö och Köpenhamn

  Elinegård blir en stadsdel med gränder, öppna torg och grönskande planteringar. Området har Öresundsbron som kuliss och Kalkbrottet som granne. Riktigt instagramvänligt! När området står klart är det en helt egen stadsdel i Malmö med ca 4 000 invånare. Förskola, skola och matbutik börjar byggas i sommar/höst.

  Från Elinegård tar du dig snabbt in till Limhamns stadskärna och storstaden Malmö. Hyllie och Emporia ligger nära med stort shoppingutbud, arena och tåget som tar dig till Kastrup och Köpenhamn på 20 minuter. Med cykel tar du dig lätt till både skolor, butikerna i närheten och Sibbarps bad.

  Ikano Bostad bygger för fullt i Elinegård och dina första grannar har redan flyttat in. Radhusen börjar vi sälja under sommaren 2017. Det ger dig gott om tid att planera för flyttlasset som går 2018.

 • Ett kök för både vardag och helg

  Man brukar säga att köket är husets viktigaste rum. Pastakok, såsexperiment, bullfest, djupa diskussioner… Ett kök ska funka till det mesta. Så vi gjorde det till ett rum för arbete, aktivitet och umgänge. Det är därför den praktiska köksön har ett överhäng så barnen kan sitta med läxböckerna medan du rör ihop pannkakssmeten. Och det funkar lika bra när gästerna vill ställa ifrån sig välkomstdrinken medan ni umgås i köket. Självklart har vi tänkt på miljön och byggt in lösningar som får vardagslivet att fungera.

  I köket finns dubbla rader köksluckor som ger extra mycket förvaring. De vita skåpsluckorna har smidig tryck-öppna funktion Som standard ingår IKEA-luckorna Kungsbacka antracit. Den här luckan är tillverkad av återvunnet trä och klädd med en plastfolie tillverkad av återvunna PET-flaskor, för att minska resursspillet och ge plasten ett nytt liv. Ytan är slagtålig, lättskött och enkel att hålla ren. Modern lucka med fasning upptill och nertill som förstärker de horisontella linjerna i ditt kök. Vill du ha ett ljusare kök? Då finns lucka Veddinge vit som kostnadsfritt tillval. 

  Källsorteringen under vasken öppnas med ett enkelt tryck med knät eller ett lätt fingertryck – bra om du har händerna fulla. Ugnen är utrustad med pyrolys som innebär att den rengör sig själv. Det är sånt som förenklar din vardag! 

 • Ett hus för barnfamiljens alla behov, radhus 109 kvm

  Det här huset som får livet att fungera för den moderna barnfamiljen. Huset där man trivs och vill vara.

  Sisalmattan i hallen är ett nytt häftigt inslag i inredarens val. Alldeles intill finns rummet du alltid saknat – ditt nya mudroom. Knattespelarnas fotbollsskor spolar du av i vasken Här hänger du blöta overaller på tork och här finns plats för hela familjens ytterkläder. Barnvagnen kan stå i förrådet på framsidan. Skönt när det kommer gäster och du vill ha det prydligt i entrén.

  I det öppna köket och allrummet slås du av ljuset från det stora fönsterpartiet som öppnar upp mot uteplatsens trädäck. Det är svårt att veta var inne slutar och ute tar vid. Slår du upp dörrarna har du full koll både på barnen som leker i den ätbara trädgården och laxlasagnen i ugnen.

  Tvätt nära garderoben sparar stegen…På ovanvåningen har vi tänkt till lite extra för att förenkla din vardag. Här finns tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare! Inget mer släp på tung tvättkorg i trappan. Och när tvätten är hopvikt går det snabbt att sortera in den i garderoberna i sovrummen. Praktiskt och enkelt!

  I master bedroom finns gott om utrymme i den stora skjutdörrsgarderoben, i de andra sovrummen finns garderob på plats redan när du flyttar in. Vill du ha extra mycket förvaring? Då har vi plockat fram ett bra förvaringspaket som du kan välja till, mot en extra kostnad.

  På övervåningen finns husets andra badrum. Jodå, det har också dusch. Vill du hellre ha badkar finns det som tillval mot en kostnad.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Christoffer Olsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Malmö, Limhamn

Brf Blomstra

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Spira

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Vattna etapp 1

Till salu

Malmö, Hyllie

Brf Pendla

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Till salu