Malmö, Limhamn

BRF KNOPPA

5 rok, 109 kvm

Inflyttning juni 2020

Reserverad

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Juni 2020
Nummer 19
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Rum 5 rum och kök
Kvm 109 kvm
Avgift 5.023 kr/mån
Pris 3.550.000 kr

Här hittar du lugnet och naturen runt knuten i ett modernt och urbant Brf-radhus

Välkommen hem! Här möts du direkt av en luftig och ljus entréhall med öppen planlösning mot det inbjudande köket. Klädavhängning och ett lättskött klinkergolv i grå nyans direkt innanför ytterdörren. För smidig hantering av barnens använda ytterkläder leder första dörren till höger in till den separata tvättstugan med grått klinkergolv och vitmålade väggar inrett med miljöanpassad tvättmaskin och torktumlare.

Entréplanet är husets sociala del med genomgående öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Samtidigt som du lagar mat i köket, umgås man i vardagsrummet eller hjälper barnen med läxorna vid matplatsen. Stilrent IKEA-kök med blanka vita skåpluckor kompletteras med vitt kakel i tegelförband ovanför arbetsytor i ek. INfällda spotlights i taket. Gott om skåpförvaring och fullproppat med moderna flexibla lösningar. En väl tilltagen köksö i med förvaring och el, gör köket till den naturliga samlingsplatsen för hela familjen. Inrett med integrerad (fullhöjds) kyl och frys, diskmaskin och spisfläkt, induktionshäll samt inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn.

Entréplanets badrum erbjuder dusch med vikbara glasväggar, toalett, vask med kommod samt kromad handdukstork. Modernt mörkgrått klinkergolv och helkaklade vita väggar.

Det rymliga vardagsrummet med sina öppna planlösning inbjuder till många möbleringsmöjligheter. Stora glaspartier ut mot trädgården och träddäcket suddar ut gränserna mellan inne- och utemiljö, släpper in mängder av ljus och skapar rymd. Den vitlaserade, stilrena trappan leder upp till ovanvåningen samtidigt som den döljer praktisk förvaring undertill.

Den välplanerade ovanvåningen fördelar sig på tre sovrum och ett allrum. Det större sovrummet med fönster mot radhusets framsida inrymmer en stor inbyggd skjutdörrsgarderob samt en rymlig klädkammare. De två sovrummen om ca. 7 kvm är perfekta för barnen, med fönster mot trädgården och varsin egen garderob.

Badrummet på ovanvåningen är även detta helkaklat i vitt med grått klinkergolv. Inrett med dusch, wc, spegelskåp och vask med kommod. Möjlighet till badkar och handdukstork finns som tillval.

Genomgående interiördesign som standard är; vitlaserade ekparkettgolv, vita släta innerdörrar, vitmålade väggar och vita golvsocklar i hela huset. Rumshöjd är ca. 2,50 m, med undantag för badrum och tvättstuga.

Utemiljön kommer färdigställas med entrétak, brevlåda och plattsättning på framsidan. På baksidan byggs ett stort trädäck med utgång från vardagsrummet, plank/spaljé mot grannar och trädgård med avenbokshäck, utrullad gräsmatta, äppleträd, bärbuske och planteringsbädd. Trädgård i norrläge.

Två förråd, ett isolerat på framsidan och ett oisolerat förråd för t ex. utemöbler på baksidan.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Christoffer Olsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Knoppa

5 rok, 109 Kvm

Bokad

5 rok, 109 Kvm

Bokad