Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Inflyttning preliminärt våren 2021

Till salu

Visningar

OBS! Visning i våra visningslägenheter på Årstaskogs Väg 9C. Välkomna!

Tid
17:00 - 17:30

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt våren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 78 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-84 kvm
Avgift 2.400-4.750 kr/mån
Pris 1.995.000-4.800.000 kr

Bo med drömläge i Årstahusen

Ikanos Förmånsmedlemmar har nu gjort sina val och vi släpper kvarvarande bostäder i Brf Trivas till allmän försäljning. Bo med drömläge i Årstahusen. Med priser från 2 300 000 kr är det kanske här du hittar ditt drömhem. 

I Årstahusen har vi skapat ett bostadsområde utifrån människors behov och livsstil med fokus på trygghet, värnandet om varandra och vi-känslan. Härifrån kommer du i stort sett överallt på 10 minuter oavsett om du väljer pendeltåg, tvärbana, buss eller cykel. Lägg till milsvid utsikt över Stockholm och du har ett hem att trivas i.

Kom närmare

Brf Trivas är det tredje huset i Årstahusens trilogi. Närmast pendeltågsstationen bygger vi ett 16-vånings hus med allt från smarta ettor på 34 kvm till ljusa 4:or på 84 kvm. I Årstahusen är alla välkomna. Precis som resten av Södermalm är Årsta en plats som kännetecknas av en varm och öppensinnad attityd. Här kan du vara dig själv.

Ett kvarter under förvandling

Industriområdet i Årstaberg ska förvandlas till bostadskvarter och det här är bara början. Om du vill vara med om resan är det nu du ska flytta hit. Läget kan knappast bli bättre. Vi vet att det är en stor sak att köpa en ny lägenhet, men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig längs hela resan.

Vill du flytta in redan idag?

Grannhuset är färdigbyggt och inflyttningsklart! Det finns ett fåtal lägenheter kvar - hitta ditt nya hem i Brf Umgås.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Showroom på 16:e våningen

Nya visningslägenheter på 16:e våningen i Årstahusen. Här hittar du stans kanske bästa utsikt. Kom på visning och avgör själv! De ljusa 1-4:orna är fullproppade med smarta IKEA-hacks och inredningsinspiration.

Umgås med grannarna

Vi tror på att dela på funktioner och saker som man ändå inte använder jämt. Oavsett om det handlar om kläder, verktyg eller annat. Därför har vi redan från början byggt in förutsättningar för kvarterets egen delningsekonomi. 

Med appen Boappa kan du kommunicera med dina grannar och snabbt slänga iväg en fråga om någon har en tomatplanta att dela med sig av.

"Nära stan och mycket grönområden – det är det jag gillar. Här kan jag springa åtta kilometer vid vatten och skog." Alex

Vi har pratat med boende och Årstahusens arkitekt.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Andreas Szalkowski, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Service och kommunikationer

Årstahusen ligger mellan Liljeholmstorget, Årsta centrums genuina 1950-talsmiljöer och den moderna Liljeholmskajen vid Årstaviken. Här finns allt du behöver i vardagslivet - flera butiker och närservice.

Nu står även nybyggda Sjöviksskolan färdig, för elever från förskoleklass till och med årskurs 9. På gång är också flera nya förskolor och en rad parker. Och i Årstahusens kommande kvarter gör vi plats för fler lokala verksamheter som butiker, caféer och restauranger.

Cykla till Årstaviken, Liljeholmskajen eller Sjöviksskolan

I Årstahusen ska hemmet alltid kännas stort, även om bostaden är liten. Så fort du kliver av pendeltåget, tvärbanan eller cykeln är du hemma. Det kommer att finnas parkeringsplatser för cyklar i garaget, så att du alltid har en torr och varm sadel att hoppa upp på. I Årstahusen ska det  vara lätt att välja cykeln!

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas, etapp 2

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Till salu