Stockholm, Årstaberg

BRF TRIVAS

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 78 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-84 kvm

Kliv bara av. Och du är hemma.

Årstahusen har tagit det bästa från den svenska boendetraditionen; tryggheten, värnandet om varandra och vi-känslan och skapat ett bostadsområde helt utifrån människors behov och livsstil. Pendeltåg, tvärbana, buss eller cykel. Kliv bara av. Och du är hemma.

Vi vet att korta pendelavstånd gör vardagen mycket enklare. Härifrån kommer du i stort sett överallt på 10 minuter. Lägg till en milsvid utsikt över Stockholm och du har ett hem att trivas i.

Kom närmare

Brf Trivas är det tredje huset i Årstahusens trilogi. Närmast pendeltågsstationen bygger vi ett 16-vånings hus med allt från smarta ettor på 34 kvm till ljusa 4:or på 84 kvm. I Årstahusen är alla välkomna. Precis som resten av Södermalm är Årsta en plats som kännetecknas av en varm och öppensinnad attityd. Här kan du vara dig själv.

Ett kvarter under förvandling

Industriområdet i Årstaberg ska förvandlas till bostadskvarter och det här är bara början. Om du vill vara med om resan är det nu du ska flytta hit. Läget kan knappast bli bättre. Vi vet att det är en stor sak att köpa en ny lägenhet, men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig längs hela resan.

Karolina, 22 år flyttade upp till Stockholm tillsammans med sambon Simon, 23 år

”Min syster har bott hos Ikano i Solna så jag visste att det var ett pålitligt företag. Vi valde Ikano Bostad för att det kändes tryggt. Sen fastnade vi för Årstahusen för att det var nära stan och tidpunkten för inflyttningen passade perfekt.”

Lägenheterna och området

 • Om lägenheterna

  • 1-4 rum och kök från 30 till 85 kvadratmeter
  • Öppen, ljus planlösning med vita väggar och stora fönsterpartier – praktiskt, socialt och lättmöblerat.
  • Balkong eller uteplats – tänk en spännande bok, något svalt i glaset och en ljum sommarkväll.
  • Golv med ekparkett – vackert att titta på, skönt under fötterna, lätt att torka av.
  • Helkaklat badrum – snyggt och praktiskt.
  • Köks och badrumsinredning från IKEA – med smarta förvaringslösningar.
  • Diskmaskin, mikrovågsugn, tvättmaskin och torktumlare ingår.
  • Bredband och TV (basutbud) ingår i månadsavgiften.

 • Trivsammare att dela

  Ni som bor i Brf Trivas kommer att få förutsättningar hitta smarta och trevliga sätt att dela på resurserna. Bilpool och cykelpool? Kanske en egen cykelverkstad där ni både delar verktyg och ger varandra ett handtag med punkteringen.

  Räcker inte balkongen kommer det att finnas gemensamma odlingsytor på gården. Tänk känslan att skörda egna örter och grönsaker.

 • Service och kommunikationer

  I området finns det trevliga parker, härlig natur och fina promenadstråk. Skolor, förskolor, butiker, apotek, vårdcentral och annan service finns i närheten.

  Årstahusen ligger vid en knutpunkt för kollektivtrafik. Tvärbanan har du runt hörnet. Pendeltågsstation och busscentral finns på promenadavstånd. Så det är enkelt att ta sig hem från city eller vad du än befinner dig. Med tanke på att det regionala cykelstråket passerar förbi är det är lika troligt att du har tagit cykeln till jobbet. Kanske stannar du till för en AW på The Black Swan på hemvägen.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Andreas Szalkowski, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Till salu

Stockholm, Kungsholmen

Lindhagen

Kommande