Välkommen till Hagastaden

Nya torn i Stockholms siluett hör inte till det vanliga, men så är Hagastaden också en ovanlig stadsdel. Här bor du i yteffektiva, smarta hem.

Hagastaden har precis vaknat

Livet förändras av en flytt in till stan. Plötsligt har du fler kvarterskrogar än den lokala pizzerian att välja på. Plötsligt börjar det kännas onödigt att ta tunnelbanan två stationer ens. Allt som inte är på promenadavstånd är för långt bort för dig. Du är en Hagastadsbo och du njuter av livet.

Puls i innerstan
Visst, det myllrar på Norra Stationsgatan och du bor mitt i en stadsdel som precis har vaknat. Men så fort du klivit innanför porten möts du av lugnet. Hemma hos dig är det tyst och stilla – en lugn oas inne i stan. Här hämtar du kraft och när det börjar spritta i benen är det bara att slänga på sig jackan och gå ut och upptäcka stan.

Hagastadens boulevard
Brf Utveckla har framsidan mot Hagastadens boulevard – Norra Stationsgatan. Baksidan vetter mot en grönskande park. Och då menar vi inte föreningens privata innergård utan en helt ny park som kan ta din joggingrunda hela vägen till Hagaparken. Den beräknas vara klar år 2022.

I Hagastaden blir caféet ditt förlängda vardagsrum och parken din trädgård. Du som letar efter en enklare vardag kommer att hitta den här.

Gå på visning
Ikano var från början en del av IKEA. Kanske är det därför vi blivit så bra på riktigt smarta planlösningar. Kom och se själv!

Se bostäderna

Välkommen på 30-års fest den 23 september!

Ikano fyller 30 år och nu vill vi fira tillsammans med dig! Kom på visningsfest den 23 september och hitta just din lägenhet!

Se alla visningar

Norra Stationsgatan

Kring Norra Stationsgatan och på den överdäckande motorvägen byggs det 3 000 bostäder och 13 000 arbetsplatser. Här kommer det att finnas allt du behöver för att leva ett aktivt och behagligt liv – förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, butiker och service.

Området

Området får en egen stadspark och rader av träd som ramar in öppna terasser med plats för umgänge, aktiviteter och lek. Och du, Norra Stationsgatan ska bli Stockholms nya heta kroggata. Vilken av alla barer och restauranger blir ditt stammishak?

Häng med nu

Det här är en chans som inte återkommer under din livstid. För tänk efter; när byggdes det senast en ny modern stadsdel innanför tullarna? Vill du bo där? Kolla in våra projekt i Hagastaden nedan.

Bostäder i Hagastaden

Stockholm, Hagastaden

Brf Utveckla

Lägenheter Inflyttning december 2018 - januari 2019

31 lediga kvar

Till salu

Hitta till Hagastaden