Välkommen till Hagastaden

Nya torn i Stockholms siluett hör inte till det vanliga, men så är Hagastaden också en ovanlig stadsdel. Här bor du i yteffektiva, smarta hem.

En historisk chans i Hagastaden

Hagastaden förenar det bästa av två världar. Eller tre om man ska vara noga. För här bor du i storstaden med allt den erbjuder. Men ändå bara ett stenkast från natur och friluftsliv i Hagaparken och Brunnsviken. Dessutom bor du granne med Life Science-klustret som skapas kring Nya Karolinska.

Se bostäderna

Norra Stationsgatan

Kring Norra Stationsgatan och på den överdäckande motorvägen byggs det 3 000 bostäder och 13 000 arbetsplatser. Här kommer det att finnas allt du behöver för att leva ett aktivt och behagligt liv – förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, butiker och service.

Området

Området får en egen stadspark och rader av träd som ramar in öppna terasser med plats för umgänge, aktiviteter och lek. Och du, Norra Stationsgatan ska bli Stockholms nya heta kroggata. Vilken av alla barer och restauranger blir ditt stammishak?

Häng med nu

Det här är en chans som inte återkommer under din livstid. För tänk efter; när byggdes det senast en ny modern stadsdel innanför tullarna? Vill du bo där? Kolla in våra projekt i Hagastaden nedan.

Bostäder i Hagastaden

Stockholm, Hagastaden

Brf Inspirera

Lägenheter Inflyttning prel. oktober - november 2018

36 lediga kvar

Till salu

Stockholm, Hagastaden

Brf Utveckla

Lägenheter Inflyttning december 2018 - januari 2019

40 lediga kvar

Till salu

Hitta till Hagastaden