David är med och skapar historia

När han som barn sprang omkring i området kring Norra Stationsgatan kände David Broberg knappast några framtidsvibbar. Nu är det han som ansvarar för försäljningen av Ikano Bostads lägenheter i Hagastaden.

 Hur känns det?
– Väldigt kul eftersom jag har så många minnen härifrån. Förr var det ett ganska trist område. Därför är det helt fantastiskt att se vilket lyft det får nu. Det är lite som att vara med och skapa historia, säger David.

Vad är det som sticker ut jämfört med andra bostadsområden?
– Man är fortfarande i innerstaden, men i en helt modern, mycket välplanerad, stadsdel med massor av kvaliteter. Man kan i princip se Brunnsviken och ändå promenera till Odenplan på tio minuter.

Vilken typ av bostadsköpare tror du skulle trivas extra bra här?
– Här finns något som passar alla. Optimalt är det nog för den som gillar att bo i stan men ändå värderar närhet till grönska och öppna ytor. Jag ser framför mig alltifrån en läkare utifrån som behöver en övernattningslägenhet nära Karolinska, till ett ungt karriärpar med barn på gång eller den stora, färdiga familjen.

Hur tror du det kommer att kännas att bo här?
– Hemtrevligt. En modern, härlig stadsdel, full av liv, som räcker i sig själv. Men ändå har man enkel access till hela city. Man kommer att uppleva tillgång till det bästa av två världar.

David Broberg

Det är helt fantastiskt att se vilket lyft detta tidigare ganska trista område får nu. Det är lite som att vara med och skapa historia.

Bostäder i Hagastaden

Stockholm, Hagastaden

Brf Utveckla

Inflyttnings­klart

Lägenheter Inflyttning inflyttningklart - enligt överenskommelse!

28 lediga kvar

Till salu