Uppsala, Lindbacken

BRF CYKLA

Inflyttning hösten 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Hösten 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 33 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-100 kvm

Moderna och kvadratsmarta lägenheter i populära Lindbacken

Nu har du chansen att bo i populära Lindbacken utan att behöva bo i hus. Här bor du tryggt med närhet till natur och grönska in på knuten och med alla de bekvämligheter som kommer med att bo i lägenhet.

Det är planerat för tre nya bostadsrättsföreningar. Först ut är Brf Cykla med 66 lägenheter, tillträdet planeras till hösten 2020. 

På kort tid har Lindbacken blivit ett av Uppsalas populäraste områden.  Här är det tryggt och enkelt för barnen att gå till kompisarna. Det finns bra förskolor i området och när det är dags att flytta in är den nybyggda låg- och mellanstadieskolan klar.  Ett utbud av butiker och närservice kommer att växa fram i takt med att området utvecklas. Med närheten till centrala Uppsala, naturen och till (utomhus)aktiviteter för både stora och små finns här allt du behöver.

 • Om lägenheterna

  I lägenheterna bor du modernt och kvadratsmart. Alla lägenheter kommer att ha balkong eller uteplats och mellan husen har vi planerat för en grönskande gård. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe, äta bullar och dricka saft ute i solen på eftermiddagen eller ha mysiga middagar med dina vänner. 

  • Ljusa och moderna lägenheter på 31-100 kvm.
  • 2-4 rum och kök - kvadratsmart och välplanerat
  • Alla lägenheter kommer att ha balkong eller uteplats
  • Helkaklat badrum – snyggt och praktiskt
  • Köks- och badrumsinredning från IKEA – smarta förvaringslösningar som du enkelt kan göra till dina egna med vårt kostnadsfria inredningsval
  • Bra parkeringsmöjligheter för både cykel och bil
  • Möjlighet att ladda både din el-bil och elcykel
 • Nära till det mesta

  I direkt anslutning till vårt kvarter finns Lindbackens ICA-butik och i takt med att området utvecklas kommer ett större utbud av närservice att växa fram i området. Brf Cykla ligger också nära den nya skolan och idrottshallen, som ger möjlighet till träning inte bara för skolbarnen.

  Bussen går ofta och tar dig snabbt in till centrala Uppsala. Med bil är du i Uppsala på 10 minuter och trampar du på är du där på 25 minuter med cykel. 5 km bort ligger också Gränbystaden med över 100 butiker och restauranger och i november 2018 öppnar en sprillans ny biograf. 

 • Nära till grönska och vatten

  Lindbacken är omgivet av vackert naturlandskap som bjuder in till jogging- och cykelturer för den aktiva. För den hästintresserade är det nära till både Uppsala ponnyklubb och Jälla-ridhus. Vill du andas frisk havsluft? Då är du på rätt sida om stan. Följer du väg 288 har du bara en knapp timme till Östhammar som ligger alldeles vid kusten.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Michael Melin, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Uppsala, Gränby

Brf Läsa

Till salu

Uppsala, Gränby

Brf Skriva

Till salu

Uppsala, Kapellgärdet

Brf Inreda

Kommande

Uppsala, Kungsängen

Skeppskajen

Kommande