Stockholm, Farsta

Telestaden

Inflyttning preliminärt 2024

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt 2024
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 1500 st
Rum 1-4 rum och kök

På historisk mark mitt i framtidens Farsta

Vid foten av det klassiska teletornet i Farsta växer planerna på helt ny stadsdel fram.

Mitt i Farsta pågår planeringen av en av våra största satsningar någonsin. Det som en gång var Televerkets huvudkontor förvandlas till den helt nya stadsdelenTelestaden, en mötesplats för boende, arbete och service. Här planerar vi för cirka 1 000 kvadratsmarta och hållbara bostäder med närhet till naturen och bara 20 minuter in till city.

Preliminär säljstart planeras till 2022. Välkommen med din intresseanmälan så får du mer information när vi närmar oss säljstarten.

Läs gärna om planerna på Telestadens websida : www.telestaden.se

Farsta i uveckling

Det är lätt att trivas i Farsta. Med Magelungen på ena sidan och Drevviken på den andra har du alltid nära till strandliv och promenadstigar. Och kalla vintrar spolas skridskobanan vid Farsta Gård. Samtidigt är Farsta ett område i snabb förvandling. Här planeras ett av Stockholms största omvandlingsprojekt med tusentals nya bostäder och ett moderniserat centrum. Bra kommunikationer och närhet till all tänkbar service gör Farsta till ett expansivt nav i södra Stockholm.

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Elisabeth Andersson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Nacka, Ältadalen

Brf Vandra

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Plantera, etapp 2

Köpanmälan pågår