Stockholm, Farsta

TELESTADEN

Kommande

Anmäl intresse

På historisk mark mitt i framtidens Farsta

Vid foten av det klassiska teletornet i Farsta växer planerna på helt ny stadsdel fram.

Mitt i Farsta pågår planeringen av en av våra största satsningar någonsin. Det som en gång var Televerkets huvudkontor förvandlas till Telestaden, en mötesplats för boende, arbete och service. Här planerar vi för 1500 kvadratsmarta och hållbara bostadsrätter och hyresrätter med närhet till naturen och bara tjugo minuter in till city. Många med balkong eller uteplats. Byggstarten planeras till 2019. Läs mer på www.telestaden.se

Kontakt

 • Farsta i utveckling

  Det är lätt att trivas i Farsta. Med Magelungen på ena sidan och Drevviken på den andra har du alltid nära till strandliv och promenadstigar. Och kalla vintrar spolas skridskobanan vid Farsta Gård. Samtidigt är Farsta ett område i snabb förvandling. Här planeras ett av Stockholms största omvandlingsprojekt med tusentals nya bostäder och ett moderniserat centrum. Bra kommunikationer och närhet till all tänkbar service gör Farsta till ett expansivt nav i södra Stockholm.

 • Gör egna inredningsval

  Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. Många uppskattar chansen att få bestämma hur lägenheterna ska se ut. När du köper tidigt kan du till exempel välja bland flera olika IKEA-luckor och kakelsorter till köket. Många inredningsval är dessutom kostnadsfria. Eftersom Ikano Bostad samarbetar med IKEA när det gäller inredning så kommer du att bli inbjuden till ett inspirationsseminarium på IKEA i Kungens Kurva när det närmar sig.

 • Om lägenheterna

  • Bra förvaring
  • Balkong eller uteplats
  • Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare/kombimaskin ingår

Fakta

Inflyttning Ej fastställt
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 1500 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm Ej fastställt
Avgift Ej fastställt
Pris Ej fastställt

Hitta hit

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete


Närliggande projekt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda, etapp 2

Försäljning pågår till medlemmar

Huddinge, Sjödalen

Brf Odla

Till salu