Stockholm, Farsta

TELESTADEN

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 1500 st
Rum 1-4 rum och kök

På historisk mark mitt i framtidens Farsta

Vid foten av det klassiska teletornet i Farsta växer planerna på helt ny stadsdel fram.

Mitt i Farsta pågår planeringen av en av våra största satsningar någonsin. Det som en gång var Televerkets huvudkontor förvandlas till Telestaden, en mötesplats för boende, arbete och service. Här planerar vi för 1500 kvadratsmarta och hållbara bostadsrätter och hyresrätter med närhet till naturen och bara tjugo minuter in till city. Många med balkong eller uteplats. Byggstarten planeras till 2019. Läs mer på www.telestaden.se

 • Farsta i utveckling

  Det är lätt att trivas i Farsta. Med Magelungen på ena sidan och Drevviken på den andra har du alltid nära till strandliv och promenadstigar. Och kalla vintrar spolas skridskobanan vid Farsta Gård. Samtidigt är Farsta ett område i snabb förvandling. Här planeras ett av Stockholms största omvandlingsprojekt med tusentals nya bostäder och ett moderniserat centrum. Bra kommunikationer och närhet till all tänkbar service gör Farsta till ett expansivt nav i södra Stockholm.

 • Gör egna inredningsval

  Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. Många uppskattar chansen att få bestämma hur lägenheterna ska se ut. När du köper tidigt kan du till exempel välja bland flera olika IKEA-luckor och kakelsorter till köket. Många inredningsval är dessutom kostnadsfria. Eftersom Ikano Bostad samarbetar med IKEA när det gäller inredning så kommer du att bli inbjuden till ett inspirationsseminarium på IKEA i Kungens Kurva när det närmar sig.

 • Om lägenheterna

  • Bra förvaring
  • Balkong eller uteplats
  • Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare/kombimaskin ingår

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Helena Forsman, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Närliggande projekt

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Odla

Till salu

Haninge, Vega

Brf Tindra

Till salu