Stockholm, Farsta

Telestaden

Inflyttning preliminärt 2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 1500 st
Rum 1-4 rum och kök

Så här påverkas våra visningar och kundmöten på grund av covid-19 (Coronaviruset).
Läs mer

På historisk mark mitt i framtidens Farsta

Vid foten av det klassiska teletornet i Farsta växer planerna på helt ny stadsdel fram.

Mitt i Farsta pågår planeringen av en av våra största satsningar någonsin. Det som en gång var Televerkets huvudkontor förvandlas till den helt nya stadsdelenTelestaden, en mötesplats för boende, arbete och service. Här planerar vi för cirka 1 000 kvadratsmarta och hållbara bostäder med närhet till naturen och bara 20 minuter in till city.

Preliminär säljstart planeras till 2021 med en första inflyttning 2023. Välkommen med din intresseanmälan så får du mer information när vi närmar oss säljstarten.

Läs gärna om planerna på Telestadens websida : www.telestaden.se

Farsta i uveckling

Det är lätt att trivas i Farsta. Med Magelungen på ena sidan och Drevviken på den andra har du alltid nära till strandliv och promenadstigar. Och kalla vintrar spolas skridskobanan vid Farsta Gård. Samtidigt är Farsta ett område i snabb förvandling. Här planeras ett av Stockholms största omvandlingsprojekt med tusentals nya bostäder och ett moderniserat centrum. Bra kommunikationer och närhet till all tänkbar service gör Farsta till ett expansivt nav i södra Stockholm.

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Elisabeth Andersson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 3

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 2

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu