Haninge, Vega

BRF BLINKA etapp 2

Inflyttning preliminärt vintern/våren 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vintern/våren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 63 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 28-85 kvm
Avgift 2.100-4.900 kr/mån
Pris 1.450.000-3.795.000 kr

Vegastaden – en stigande stjärna

Vi vet inte vad du gillar att göra på fritiden. Men vi vet att i Vegastaden kommer du att få mer tid över att göra det på. Här bor du nära naturen och samtidigt centralt, endast 20 minuter från city.

Omtycka 2:an på 42 kvm tillbaka

I Brf Blinka etapp 2 kommer vi att släppa ännu fler av den populära 2:an på 42 kvm. Kan det vara den stora balkongen i sydläge som lockar? Eller att du får mycket bostad för pengarna? Hursomhelst gör du bäst i att bli medlem i Ikano Förmån för att få chans att välja lägenhet först. Medlemskapet är gratis.

Nytt för den andra etappen är att det kommer finnas 3:or och 4:or med dubbla balkonger.

Haninge kommun överraskar

Vegastaden ligger inbäddad mellan Haninge och Länna. Den legendariska Vegabaren serverar hamburgare vid Nynäsvägen, sjön Drevviken bjuder på svalkande bad och vill du ut på längre utflykter är Haninge en underbar plats att upptäcka. Här finns skärgårdsidyllen Smådalarö och havsbad och camping vid Gålö. Ja, en hel del shoppingkvarter hittar du också.

Det är en stor sak att köpa en ny lägenhet, men vi gör allt för att köpet ska kännas enkelt. Det är tryggt att köpa en bostad av oss.

Lägenheterna och området

 • Om Brf Blinka

  I Brf Blinka bor du i trivsamma och moderna lägenheter och med alla bekvämligheter som du behöver för en enklare vardag. På den grönskande innergården kommer det att finnas enklare utegym och gemensamma odlingslådor. Gårdens stolthet är den blomstrande pergolan – en perfekt plats för härliga grillkvällar med familj och vänner.

  • Brf Blinkas andra etapp består av 63 kvadratsmarta lägenheter
  • 1-4 rok – från 28 – 85 kvadratmeter
  • Öppen planlösning med vita väggar
  • Chans till egna inredningsval
  • Köks- och badrumsinredning från IKEA
  • Spotlights i badrum ingår
  • Separat lägenhetsförråd – få plats med julpynt, verktyg och annat som du inte använder så ofta
  • Rum för cyklar och barnvagnar
  • Brf Blinka ligger precis vid nya pendeltågsstationen
 • Om området

  Vegastaden ligger naturskönt och nära både bad och skidspår. Spring i Rudans friluftsområde eller ta en skön promenad till Kolartorps naturreservat med barnen och upptäck jättegrytorna som skapats av inlandsisen. Här har du fin utsikt över hela området.

  Med pendeln är du i Stockholm City på 20 minuter. Från Vegastaden har du även snabb tillgång till motorvägen som är raka vägen in till stan.

  Haninge kommun är en skärgårdskommun. Vill du bada eller fiska har du fina bad- och fiskesjöar nära tillhands. Vill du på en längre utflykt kan du packa ner badkläderna och upptäcka skärgårdspärlorna Utö och Dalarö. Dit kan du åka med både buss och båt.

  På gångavstånd ligger Port 73 med 40 butiker och restauranger. I Haninge Centrum finns det ännu mer shopping att upptäcka. Dit promenerar du på 10 minuter och tar du pendeln är du där på ett kick.

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Stjärntema i Vegastaden

När Ikano Bostad skulle döpa sina bostadsrättsföreningar i Vegastaden tog man fasta på att Vega också är en av universums ljusaste stjärnor. Först ut var Brf Tindra, nu är det dags för Brf Blinka.

I Vegastaden kommer Ikano Bostad att bygga tre kvarter med totalt cirka 500 lägenheter. Brf Blinka kommer att bestå av 109 lägenheter i olika storlekar för olika behov.  

– Till Vegastaden söker sig människor i livets alla faser. I Brf Blinka finns det något för alla. Här har vi byggt både välplanerade ettor och kvadratsmarta fyror, berättar Malin Fex, projektledare på Ikano Bostad.

Grönskande möten
Innergården blir en plats för gemenskap. Här planeras det bland annat för utegym, gemensamma odlingslotter och lek för barnen. Hjärtat av gården är den grönskande pergolan.

– Vi har planerat för att göra det mesta av gården och göra det enkelt för grannar att mötas i vardagen. På Ikano Bostad tror vi att grannar som känner och hälsar på varandra också känner sig tryggare och trivs bättre. Därför tycker vi att det är viktigt att skapa möjlighet till möten i vardagen, förklarar Malin.

Hållbar vardag
Vegastaden har ett hållbarhetsprogram som särskilt lyfter vikten av att ta hand om miljön.

– Vi har försökt att göra det så enkelt som möjligt att lämna bilen hemma. Vi har bland annat fokuserat på användningen av cykel. I Brf Blinka är det planerat för gott om cykelparkering och en cykelservicestation. Och är det för långt att cykla till jobbet ligger pendeln alldeles utanför porten, avslutar Malin.

Malin Fex

”Till Vegastaden söker sig människor i livets alla faser”

Yrke: Projektledare på Ikano Bostad
Ålder: 38 år
Familj: Man, tre barn och  en hund
Bor: I en villa i Skälby, Järfälla kommun
Intresse: vara ute i naturen, skidåkning, hundpromenader, stallet

Det bästa med Vegastaden: Närheten till allt i vardagen och ett enkelt vardagsliv. Naturen, service, kommunikationer, förskolor och skolor finns inom gångavstånd.

Mer om Vegastaden    Brf Blinka      Brf Tindra

Närliggande projekt

Haninge, Vega

Brf Blinka etapp 1

Till salu

Haninge, Vega

Brf Tindra

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Odla

Till salu