Haninge, Vega

Brf Blinka

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet! Kronometergränd 3 i Vega.

Tid
13:30 - 14:15

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning prel. från december 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 109 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 28-85 kvm
Avgift 2.066-4.885 kr/mån
Pris 1.295.000-3.795.000 kr

Bo i Brf Blinka – en stigande stjärna i Vegastaden

Vi vet inte vad du gillar att göra på fritiden. Men vi vet att i Vegastaden kommer du att få mer tid över att göra det på. Med nyproduktion slipper du exempelvis renovering, och härifrån har du endast 20 minuter till city – kan det bli smidigare? Dessutom flyttar du in i en lägenhet där allt redan finns, från tvättmaskin till diskmaskin, vilket underlättar och ger dig tid till annat kul. Nu har vi endast ett fåtal 1-3 rok kvar att sälja. Välkommen på visning!

Drömboende i Haninge

Här går de kvadratsmarta ettorna och tvåorna åt fort! Kan det vara den stora balkongen som lockar? Kanske är det den praktiska inredningen från IKEA, eller den maximala ytan för pengarna? Antagligen är det en kombination. I Brf Blinka finns moderna, genomtänkta bostäder som gör att du kan ta nästa kliv in framtiden med lugn och ro. Det är trygghet som känns. 

Det mesta kring kvarteret 

För den som vill vara ute i friska luften är vacker natur, vatten och friluftsområden ingen ovanlig syn i Vegastaden. Sedan den nya pendelstationen öppnade kommer du också närmre Stockholms kärna, och med både shoppingcentret Port 73 och Haninge centrum i närområdet har du snabb tillgång till flertalet butiker och restauranger.  

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Privat innergård

På den grönskande gården kommer det att finnas utegym, odlingslådor, cykelservicestation och plats för sköna grillkvällar.

"Jag bara älskar hur den är uttänkt. Planlösningen är så bra, praktisk, öppen och luftig. Och de har fått plats med så mycket på den här ytan."

"Det ska kännas att det händer något – att man får intryck. Mot den upphöjda gården blir fasaderna lugnare för att skapa harmoni."

Palle Vidgren, Vd på HMXW Arkitekter

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Maria Jansson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Vegastaden

Vegastaden ligger naturskönt och nära både bad och skidspår. Spring i Rudans friluftsområde eller ta en skön promenad till Kolartorps naturreservat med barnen och upptäck jättegrytorna som skapats av inlandsisen. Här har du fin utsikt över hela området.

Med pendeln är du i Stockholm City på 20 minuter. Från Vegastaden kommer du också snabbt ut med bilen på 73:an, raka vägen in till stan. På gångavstånd ligger Port 73 med 40 butiker och restauranger. I Haninge Centrum finns det ännu mer shopping att upptäcka. Dit promenerar du på 10 minuter och tar du pendeln är du där på ett kick.

Haninge kommun är en skärgårdskommun - packa ner badkläderna och upptäck skärgårdspärlorna Utö och Dalarö. Vill du åka på en närmare utflykt finns fina bad- och fiskesjöar nära tillhands.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Haninge, Vega

Brf Tindra

Slutsålt

Haninge, Vega

Brf Gnistra

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Plantera

Köpanmälan pågår