Haninge, Vega

Brf Blinka

Inflyttnings­­klart

Slutsålt

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Maj 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 109 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 28-85 kvm
Avgift 2.066-4.885 kr/mån
Pris 1.295.000-3.795.000 kr

Slutsålt!

Nu är alla lägenheter i Brf Blinka slutsålda och inflyttning pågår. Är du intresserad av en lägenhet i Vegastaden så ta en titt på Brf Gnistra där vi erbjuder kvadratsmarta lägenheter på 1-4 rum och kök. Lediga lägenheter i Vegastaden hittar du här. 

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Vegastaden

Vegastaden ligger naturskönt och nära både bad och skidspår. Spring i Rudans friluftsområde eller ta en skön promenad till Kolartorps naturreservat med barnen och upptäck jättegrytorna som skapats av inlandsisen. Här har du fin utsikt över hela området.

Med pendeln är du i Stockholm City på 20 minuter. Från Vegastaden kommer du också snabbt ut med bilen på 73:an, raka vägen in till stan. På gångavstånd ligger Port 73 med 40 butiker och restauranger. I Haninge Centrum finns det ännu mer shopping att upptäcka. Dit promenerar du på 10 minuter och tar du pendeln är du där på ett kick.

Haninge kommun är en skärgårdskommun - packa ner badkläderna och upptäck skärgårdspärlorna Utö och Dalarö. Vill du åka på en närmare utflykt finns fina bad- och fiskesjöar nära tillhands.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Haninge, Vega

Brf Gnistra

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Nacka, Ältadalen

Brf Vandra

Kommande

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Plantera

Till salu