Haninge, Vega

Brf Blinka

Inflyttning preliminärt vintern 2020

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet! Kronometergränd 3 i Vega alldeles intill nya pendeltågsstationen.

Imorgon!
Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vintern 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 109 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 28-85 kvm
Avgift 2.066-4.885 kr/mån
Pris 1.295.000-3.795.000 kr

Vegastaden – en stigande stjärna

Vi vet inte vad du gillar att göra på fritiden. Men vi vet att i Vegastaden kommer du att få mer tid över att göra det på. Här bor du nära naturen och samtidigt centralt, endast 20 minuter från city.

I Brf Blinka bor du på bästa läget i Vegastaden – precis vid nya pendeltågsstationen. Så fort du kliver av tåget är du hemma. Tänk vad mycket tid du sparar!

Bo nytt och fräscht i nyproduktion

De kvadratsmarta 2:orna går åt fort här. Kan det vara den stora balkongen i sydläge som lockar? Eller att du får mycket bostad för pengarna? Kom på visning och se själv. I Brf Blinka finns även en del 3:or och 4:or med dubbla balkonger. Kanske beror det på att vi en gång var en del av IKEA. Det här att vi bygger lite smartare lägenheter och får plats med mer.

Haninge kommun överraskar

Vegastaden ligger inbäddad mellan Haninge och Länna. Den legendariska Vegabaren serverar hamburgare vid Nynäsvägen, sjön Drevviken bjuder på svalkande bad och vill du ut på längre utflykter är Haninge en underbar plats att upptäcka. Här finns skärgårdsidyllen Smådalarö och havsbad och camping vid Gålö. Ja, en hel del shoppingkvarter hittar du också.

Det är en stor sak att köpa en ny lägenhet, men vi gör allt för att köpet ska kännas enkelt. Det är tryggt att köpa en bostad av oss.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Privat innergård

På den grönskande gården kommer det att finnas utegym, odlingslådor, cykelservicestation och plats för sköna grillkvällar.

Om bostäderna

Du kan välja vilken lägenhetsstorlek du vill och ändå få alla bekvämligheter. Som nytt kök från IKEA med diskmaskin och inbyggd mikro, egen tvättmaskin, stor balkong, helkaklat badrum och bredband. Schysst!

Det ska kännas att det händer något – att man får intryck. Mot den upphöjda gården blir fasaderna lugnare för att skapa harmoni."

Palle Vidgren, Vd på HMXW Arkitekter

Läs mer

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Maria Jansson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Vegastaden

Vegastaden ligger naturskönt och nära både bad och skidspår. Spring i Rudans friluftsområde eller ta en skön promenad till Kolartorps naturreservat med barnen och upptäck jättegrytorna som skapats av inlandsisen. Här har du fin utsikt över hela området.

Med pendeln är du i Stockholm City på 20 minuter. Från Vegastaden har du även snabb tillgång till motorvägen som är raka vägen in till stan. På gångavstånd ligger Port 73 med 40 butiker och restauranger. I Haninge Centrum finns det ännu mer shopping att upptäcka. Dit promenerar du på 10 minuter och tar du pendeln är du där på ett kick.

Haninge kommun är en skärgårdskommun. Vill du bada eller fiska har du fina bad- och fiskesjöar nära tillhands. Vill du på en längre utflykt kan du packa ner badkläderna och upptäcka skärgårdspärlorna Utö och Dalarö.

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Haninge, Vega

Brf Tindra

Till salu

Haninge, Vega

Brf Gnistra

Kommande

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma, etapp 2

Till salu