Haninge, Vega

BRF BLINKA

Inflyttning preliminärt vintern 2020

Till salu

Visningar

Visning i vår visningsbod vid Köpcentrum Port 73, Nynäsvägen 21.

Tid
12:00 - 12:30

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vintern 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 109 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 28-85 kvm
Avgift 2.066-4.885 kr/mån
Pris 1.295.000-3.795.000 kr

Vegastaden – en stigande stjärna

Vi vet inte vad du gillar att göra på fritiden. Men vi vet att i Vegastaden kommer du att få mer tid över att göra det på. Här bor du nära naturen och samtidigt centralt, endast 20 minuter från city.

I Brf Blinka bor du på bästa läget i Vegastaden – precis vid nya pendeltågsstationen. Så fort du kliver av tåget är du hemma. Tänk vad mycket tid du sparar!

Bo nytt och fräscht i nyproduktion

De kvadratsmarta 2:orna går åt fort här. Kan det vara den stora balkongen i sydläge som lockar? Eller att du får mycket bostad för pengarna? Kom på visning och se själv. I Brf Blinka finns även en del 3:or och 4:or med dubbla balkonger. Kanske beror det på att vi en gång var en del av IKEA. Det här att vi bygger lite smartare lägenheter och får plats med mer.

Haninge kommun överraskar

Vegastaden ligger inbäddad mellan Haninge och Länna. Den legendariska Vegabaren serverar hamburgare vid Nynäsvägen, sjön Drevviken bjuder på svalkande bad och vill du ut på längre utflykter är Haninge en underbar plats att upptäcka. Här finns skärgårdsidyllen Smådalarö och havsbad och camping vid Gålö. Ja, en hel del shoppingkvarter hittar du också.

Det är en stor sak att köpa en ny lägenhet, men vi gör allt för att köpet ska kännas enkelt. Det är tryggt att köpa en bostad av oss.

Lägenheterna och området

 • Om Brf Blinka

  I Brf Blinka bor du i trivsamma och moderna lägenheter och med alla bekvämligheter som du behöver för en enklare vardag. På den grönskande innergården kommer det att finnas enklare utegym och gemensamma odlingslådor. Gårdens stolthet är den blomstrande pergolan – en perfekt plats för härliga grillkvällar med familj och vänner.

  • Brf Blinka består av 109 kvadratsmarta lägenheter och ligger precis vid nya pendeltågsstationen
  • 1-4 rok – från 28 – 85 kvadratmeter
  • Öppen planlösning med vita väggar
  • Chans till egna inredningsval om du köper i tidigt skede
  • Köks- och badrumsinredning från IKEA
  • Diskmaskin, rostfria vitvaror och inbyggd mikro
  • Spotlights i badrum ingår
  • Tvättmaskin och torktumlare (alt. kombimaskin) ingår
  • Separat lägenhetsförråd
  • Rum för cyklar och barnvagnar
  • Bredband och grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften
 • Om området

  Vegastaden ligger naturskönt och nära både bad och skidspår. Spring i Rudans friluftsområde eller ta en skön promenad till Kolartorps naturreservat med barnen och upptäck jättegrytorna som skapats av inlandsisen. Här har du fin utsikt över hela området.

  Med pendeln är du i Stockholm City på 20 minuter. Från Vegastaden har du även snabb tillgång till motorvägen som är raka vägen in till stan.

  Haninge kommun är en skärgårdskommun. Vill du bada eller fiska har du fina bad- och fiskesjöar nära tillhands. Vill du på en längre utflykt kan du packa ner badkläderna och upptäcka skärgårdspärlorna Utö och Dalarö. Dit kan du åka med både buss och båt.

  På gångavstånd ligger Port 73 med 40 butiker och restauranger. I Haninge Centrum finns det ännu mer shopping att upptäcka. Dit promenerar du på 10 minuter och tar du pendeln är du där på ett kick.

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Gulsah Bulduk, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Haninge, Vega

Brf Tindra

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande