Haninge, Vega

Brf Blinka

1 rok, 34 kvm

Inflyttning preliminärt hösten 2020

Reserverad

Visningar

Välkommen på visning! Kontakta mäklare Maria Jansson för att boka din privata visningstid. Du når henne på mail: maria.jansson@svensknyproduktion.se eller telefon 072-157 05 28.

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2020
Nummer 11603
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 6 av 6
Rum 1 rum och kök
Kvm 34 kvm
Avgift 2.362 kr/mån
Pris 1.825.000 kr

Optimalt planerad och fullt utrustad med öppen planlösning, sovalkov och balkong.

Här finner ni en perfekt första lägenhet med allt som önskas.

Hall med förvaring genom skjutdörrsgarderob. Säkerhetsdörr med tittöga.

Stilrent kök från IKEA som är fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn och induktionshäll.

Från köket finner du vardagsrummet i öppen planlösning. Här finns plats för båda matplats men även övrig möblering så som soffgrupp. Perfekt för den som söker sociala ytor.
I anslutning till vardagsrummet finns en sovalkov med utrymme för säng. Passar bra för den som vill kunna separera vardagsrum och sovrum på ett kvadratsmart sätt. Här finner ni även utgång till balkong i österläge.

Helkaklat badrum utrustat med kombimaskin för tvätt/tork. Duschhörna med vikbara glasväggar samt förvaring genom kommod under handfat och skåp ovanför kombimaskinen. Spotlights i tak.

Lägenheten har i övrigt genomgående vitlaserat parkettgolv samt vitmålade väggar.Till lägenheten hör ett externt förråd.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Maria Jansson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Blinka

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu