Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma etapp 2

Inflyttning preliminärt kvartal 1, 2021

Till salu

Visningar

Välkommen till vår visningslägenhet på Förrådsvägen 44!

Imorgon!
Tid
13:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt kvartal 1, 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 21 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-70 kvm
Pris 1.895.000-3.145.000 kr

Nya bostadsrätter i Huddinge

Välkommen hem till Huddinge

Är kontakten mellan ute och inne viktig för dig? Då kommer du trivas i Brf Blomma. Den ljusa inredningen och stora fönsterpartier gör att känslan av grönska finns i hela lägenheten. Alla lägenheter har balkong, fransk balkong eller uteplats så du har alltid nära till naturen och friska luften. Den grönskande innergården bjuder både in till möten grannar emellan och lite lugn egentid bland odlingarna.

När du behöver lämna din bostadsoas är det skönt att ha nära till det mesta du behöver. Brf Blomma ligger på Förrådsvägen/Lackerargränd, 10 minuters promenadavstånd till Huddinge centrum med all handel, mat och service du behöver. Med pendeltåget tar du dig snabbt in till stan.

Hitta din lägenhet

Nu är säljstaren för Brf Blomma etapp 2 i full gång. Nedan ser du alla lediga lägenheter. Har du frågor så kontakt mäklaren Johan Fjaestad. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Nyproduktion nära Huddinge centrum

Våra lägenheter är kvadratsmarta som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Ettor med sovalkov, tvåor med plats för gemenskap och familjevänliga trerumslägenheter. Att göra det mesta av varje kvadratmeter i bostaden är något av vår specialitet. Och tillsammans med funktionell och smart inredning från IKEA vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna.

Nära badsjöar och skidbackar

10 minuter bort finns sjön Trehörningen med badplats och blåbärsskogar. Och några busshållplatser bort har du skidbackar med lift i vackra Flottsbro.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Sjödalen

I Sjödalen har du nära till det sköna, gröna livet. Inte långt bort väntar Sörskogen, Sjödalsparken och bad från klipporna i Trehörningen. Och på din balkong eller uteplats med egen odlingslåda kan du skörda egna grönsaker! Samtidigt finns Huddinge Centrum på bekvämt avstånd, med 70 butiker, bussförbindelser och pendeltågsstation

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu