Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma etapp 2

Inflyttning kvartal 1, 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Kvartal 1, 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 21 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-70 kvm

Nya möjligheter i Huddinge

Den 28/11 startar försäljningen av Brf Blomma 2. Anmäl ditt intresse och bli medlem i Ikano Förmån idag för att få möjlighet att välja din nya bostad först av alla.

Välkommen hem

Huddinge är ett gammalt fornnordiskt namn som betyder de som bor på udden. Här bor du nära skogar och sjöar samtidigt som du smidigt tar dig till stan på 16 minuter. Välkommen hem!

I den andra etappen av Brf Blomma finns 21 lägenheter om 1-3 rum och kök. Totalt kommer det bli 77 lägenheter när samtliga etapper är klara.

Nyproduktion nära Huddinge centrum

Brf Blomma ligger på Förrådsvägen/Lackerargränd, 10 minuters promenad från Huddinge centrum. Alltså tillräckligt nära för att du enkelt ska kunna utnyttja pendeltåget, restaurangerna och butikerna när du känner för det. Och tillräckligt långt bort för att du ska ha det lugnt och grönt hemma.

Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt hem. Men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig hela vägen.

Nära badsjöar och skidbackar

10 minuter bort finns sjön Trehörningen med badplats och blåbärsskogar. Och några busshållplatser bort har du skidbackar med lift i vackra Flottsbro.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Sjödalen

I Sjödalen har du nära till det sköna, gröna livet. Inte långt bort väntar Sörskogen, Sjödalsparken och bad från klipporna i Trehörningen. Och på din balkong eller uteplats med egen odlingslåda kan du skörda egna grönsaker! Samtidigt finns Huddinge Centrum på bekvämt avstånd, med 70 butiker, bussförbindelser och pendeltågsstation

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda

Till salu

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma Etapp 1

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Försäljning pågår till medlemmar