Huddinge, Sjödalen

BRF BLOMMA

Inflyttning kvartal 1, 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Kvartal 1, 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 77 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 32-87 kvm

Välkommen hem till Huddinge

Visste du att Huddinge är ett gammalt fornnordiskt namn som betyder de som bor på udden? Huddinge ligger nämligen på ön Södertörn. Här bor du nära skogar och sjöar samtidigt som du smidigt tar dig till stan på 16 minuter. Vilken dröm.

Ny etapp, ny säljstart!

Brf Blomma, kommer att ha säljstart den 28/3. Då går vi ut med en första etapp om sammanlagt 32 lägenheter i storlekarna 1-4 rok. Vill du ha förtur till din drömlägenhet måste du vara medlem i Ikano Förmån, vilket är kostnadsfritt. Så bli medlem redan i dag. Priser och planlösningar presenteras vid säljstarten.

Nu erbjuder vi även fyror i Huddinge

Våra mindre och kvadratsmarta bostadsrätter i Huddinge är ett uppskattat tillskott i Stockholm. Men vi har även märkt av en efterfrågan på större lägenheter och kommer därför att erbjuda 4:or med dubbla badrum i Brf Blomma. De ljusa planlösningarna på 87 kvm rymmer både dig och eventuella gäster, barn eller barnbarn.

Och som vanligt kvadratsmarta ettor

I Brf Blomma hittar du förstås även mindre lägenheter. Ettorna passar perfekt för dig som är student eller reser mycket. På 32 kvadratmeter har du allt du behöver. Duschrum med tvättmaskin, stor balkong för utemiddagar och öppen planlösning så att du får plats med ett ordentligt kök.

Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt hem. Men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig hela vägen.

Var ligger Brf Blomma?

Jo, det ligger på Förrådsvägen/Centralvägen, 10 minuters promenad från Huddinge centrum. Alltså tillräckligt nära för att du enkelt ska kunna utnyttja pendeltåget, restaurangerna och butikerna när du känner för det. Och tillräckligt långt bort för att du ska ha det lugnt och grönt hemma. 10 minuter bort finns sjön Trehörningen med badplats och blåbärsskogar. Och några busshållplatser bort har du skidbackar med lift i vackra Flottsbro.

Välkommen till ditt kvarter i Huddinge.

Lägenheterna och området

  • Om Brf Blomma

    I den första etappen av Brf Blomma bygger vi bostadsrätter med 1 - 4 rum och kök. Alla lägenheter är kvadratsmart planerade och har kök från IKEA

     

  • Om kvarteret

    I Sjödalen har du nära till det sköna, gröna livet. Inte långt bort väntar Sörskogen, Sjödalsparken och bad från klipporna i Trehörningen. Och på din balkong eller uteplats med egen odlingslåda kan du skörda egna grönsaker! Samtidigt finns Huddinge Centrum på bekvämt avstånd, med 70 butiker, bussförbindelser och pendeltågsstation.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu