Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma

Inflyttning kvartal 1, 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lackerargränd 11. Kontakta mäklaren Per Helsing för att boka din privata visningstid. Du når honom på 073-274 17 12..

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Kvartal 1, 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 77 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 32-87 kvm
Avgift 2.369-5.054 kr/mån
Pris 1.745.000-4.295.000 kr

Välkommen hem till Huddinge

I Brf Blomma bor du nära skogar och sjöar samtidigt som du smidigt tar dig till stan på 16 minuter. Här hittar du bekväma, yteffektiva, lägenheter i Huddinges bästa läge. Kanske är Huddinges mest kvadratsmarta tvåa något för dig? På 44 kvadrat finns här plats för olika sätt att leva, olika sätt att bo. Det är dessutom inflyttning redan i slutet av januari 2021. 

Är du ute efter en större lägenhet? Det hittar du i Brf Plantera som ligger i samma kvarter. Där hittar du både 3 rok och 4 rok med samma kvadratsmarta planering.  

Nyproduktion nära Huddinge centrum

Brf Blomma ligger på Förrådsvägen/Lackerargränd, 10 minuters promenad från Huddinge centrum. Alltså tillräckligt nära för att du enkelt ska kunna utnyttja pendeltåget, restaurangerna och butikerna när du känner för det. Och tillräckligt långt bort för att du ska ha det lugnt och grönt hemma.

Slipp budgivning

Här hittar du prisvärda lägenheter till fasta priser. Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt hem. Men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig hela vägen. 

Ta en titt in i 1 rum och kök

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Plats för flexibilitet

Varierar boendesituationen från vecka till vecka?

Ett tips är att ha en loftsäng i sovrummet, då finns det utrymme för både arbete och lek under. Och kanske en vägg med förvaring?

I köket finns plats för ett sängskåp, som kan bli till förvaringsutrymme när den inte används. Med hjälp av takskenor skulle du kunna dra för när sängen är nedfälld.

Nära badsjöar och skidbackar

10 minuter bort finns sjön Trehörningen med badplats och blåbärsskogar. Och några busshållplatser bort har du skidbackar med lift i vackra Flottsbro.

Linda och Kajsa bästa grannar

"När jag köpte min bostadsrätt så kändes det helt magiskt att veta att det här är mitt...”

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Per Helsing, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Att bo i Sjödalen

I Sjödalen har du nära till det sköna, gröna livet. Inte långt bort väntar Sörskogen, Sjödalsparken och bad från klipporna i Trehörningen. Och på din balkong eller uteplats med egen odlingslåda kan du skörda egna grönsaker! Samtidigt finns Huddinge Centrum på bekvämt avstånd, med 70 butiker, bussförbindelser och pendeltågsstation

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Huddinge, Sjödalen

Brf Plantera

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu