Huddinge, Sjödalen

BRF BLOMMA

Inflyttning kvartal 1, 2021

Till salu

Visningar

Välkommen till vår visningslägenhet på Förrådsvägen 44!

Imorgon!
Tid
11:30 - 12:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Kvartal 1, 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 77 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 32-87 kvm
Avgift 2.400-5.100 kr/mån
Pris 1.745.000-4.295.000 kr

Välkommen hem till Huddinge

Visste du att Huddinge är ett gammalt fornnordiskt namn som betyder de som bor på udden? Huddinge ligger nämligen på ön Södertörn. Här bor du nära skogar och sjöar samtidigt som du smidigt tar dig till stan på 16 minuter. Vilken dröm.

I den första etappen (trapphus 4), som nu är till försäljning, finns totalt 32 lägenheter om 1-4 rum och kök. Vill du titta på lägenheterna kan du gå in i lägenhetsväljaren lite längre ned på sidan och klicka på den lägenhet du är intresserad av.

Väl genomtänkta fyror

I Brf Blomma hittar du nu även fyrarummare! Dessa passar perfekt för dig som behöver yta för hela familjen eller för dig som kanske har sålt villan och är i behov av lite större. På 87 kvadratmeter har du allt du behöver. 2 toaletter varav en med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Balkong för utemiddagar och rum med fint ljusinsläpp.

Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt hem. Men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig hela vägen.

Var ligger Brf Blomma?

Jo, det ligger på Förrådsvägen/Lackerargränd, 10 minuters promenad från Huddinge centrum. Alltså tillräckligt nära för att du enkelt ska kunna utnyttja pendeltåget, restaurangerna och butikerna när du känner för det. Och tillräckligt långt bort för att du ska ha det lugnt och grönt hemma. 10 minuter bort finns sjön Trehörningen med badplats och blåbärsskogar. Och några busshållplatser bort har du skidbackar med lift i vackra Flottsbro.

Välkommen till ditt kvarter i Huddinge.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Huddinge, Sjödalen

Brf Skörda

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu