Kungälv, Kongahälla

Brf Dansa i Kungälv

Inflyttning påbörjas preliminärt sommaren 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 55 st
Rum 1-4 rum och kök

Nya lägenheter mitt i Kungälv

I Brf Dansa kommer du att bo nära allt som finns i Kungälvs centrum. Här finns en mysig småskalighet i stan och ett bra utbud på olika affärer, butiker och service. I nybyggda Kongahälla Center finns gott om butiker och regionbussarna på Resecentrum finns fem minuter bort. På cykeln kan du lätt ta dig till stans stora arbetsplatser likväl som till löparrundan vid Fontins motionscentral.

 

Läget är alltså riktigt bra och Brf Dansa passar både för dig som letar efter första lilla lyan och för den som är sugen på något större. Intill kulturskolan Mimers hus ska vi på Ikano Bostad bygga 50 nya bostadsrätter. I trivsamma och moderna lägenheter om 1-4 rum och kök kan du bo med alla bekvämligheter som du behöver för en enklare vardag: hiss, balkong eller uteplats, ekparkett, helkaklat badrum, egen tvättmaskin för att nämna några. Bilen kan du ställa på parkering intill huset och har du lust kan du stanna till för en fikapaus med kompisarna på den gröna innergården.

Bli medlem och få all information

Brf Dansas lägenheter har planerad säljstart under våren 2019. Du kan bli medlem i Ikano Förmån (det är gratis) redan nu för att öka dina chanser att få precis den lägenhet du vill ha.

Att flytta till nyproduktion är ett stort steg men vi ser till att göra det enkelt. Vi finns med dig längs hela resan.

Dokument

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 1

Slutsålt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

Till salu

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande