Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Inflyttning påbörjas preliminärt sommaren 2021

Till salu

Visningar

Välkomna på visning. Brf Dansa visas på Gunnarsberg 7 i Brf Resas visningslägenhet.

Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 55 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-94 kvm
Avgift 2.500-5.450 kr/mån
Pris 1.300.000-4.100.000 kr

Nya lägenheter mitt i Kungälv

Här i Kungälv bor du i småstaden som har allt. Den växer så det knakar och den nybyggda stadsdelen Kongahälla, med resecentrum och nyöppnade Kongahälla center, ligger med gångavstånd från Brf Dansa.

Här finns matbutiker, inredning, mode, restauranger för alla dina önskemål. Plus BVC och vårdcentral. Teatern och konsthallen ligger i Mimers hus som är granne med Brf Dansa. I den gamla stadskärnan, som du promenerar till på fem minuter, finns en härlig gågata som bjuder på butiker och gammal träbebyggelse. Affärer, bank, konditori, badhus, gym, ishall, skolor med mera finns också i centrum. Fontins motionscentrum ligger nära för dig som tycker om att snöra på dig skorna och träna i naturen.

Med bussen kommer du till Nordstan på 25 minuter, den går flera gånger i timmen. Lika enkelt tar du dig till jobbet i Stenungsund eller båten i Marstrand.

Det här får du i en nybyggd ikano-lägenhet

När du köper en nybyggd ikanolägenhet får du mer än bara fyra väggar och tak. I köpet ingår vitlaserad ekparkett i hela lägenheten, modernt kök med vitt kakel som stänkskydd, vita luckor och grå laminatskiva på arbetsytorna. Inredningen är från IKEA och det tycker vi är bra - då är det lätt att ändra och köpa till för en rimlig peng när du vill förnya ditt kök. Kyl/frys är i rostfritt, diskmaskinen är inbyggd och micro finns givetvis också. I badrummet är det vita helkaklade väggar och grå klinkers på golvet. Här har du också din egen tvättmaskin/torktumlare, skönt slippa kånka på tunga tvättkorgar! Duschar gör du bakom duschvägg i glas.
Dessutom ingår det en hel del i månadsavgiften: uppvärmning, varm och kallvatten, fiberanslutning för internet och telefoni samt ett basutbud med tv-kanaler. 

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Enkel vardag

Du behöver inte gå långt när du bor i Brf Dansa. Du har en grönskande och trevlig innergård precis utanför dörren. Ditt förråd finns antingen på vinden eller på gården. Självklart finns hiss, garage och cykelförråd. Och tänk om det blir ditt nya favvo café som flyttar in i föreningslokalen?

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 2

Slutsålt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 3

Till salu

Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande