Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Inflyttning påbörjas preliminärt sommaren 2021

Försäljning pågår till medlemmar som gjort köpanmälan

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 28 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-93 kvm
Avgift 2.500-5.400 kr/mån
Pris 1.300.000-4.100.000 kr

Nya lägenheter mitt i Kungälv

Småstaden som har allt

Här i Kungälv bor du i småstaden som har allt. Den växer så det knakar och den nybyggda stadsdelen Kongahälla, med resecentrum och nyöppnade Kongahälla center som ligger med gångavstånd från Brf Dansa. Här finns matbutiker, inredning, mode, restauranger för alla dina önskemål. Plus BVC och vårdcentral. Teatern och konsthallen ligger i Mimers hus som är granne med Brf Dansa. I den gamla stadskärnan, som du promenerar till på fem minuter, finns en härlig gågata som bjuder på butiker och gammal träbebyggelse. Affärer, bank, konditori, badhus, gym, ishall, skolor med mera finns också i centrum. Fontins motionscentrum ligger nära för dig som tycker om att snöra på dig skorna och träna i naturen.

Med bussen kommer du till Nordstan på 25 minuter, den går flera gånger i timmen. Lika enkelt tar du dig till jobbet i Stenungsund eller båten i Marstrand.

Nu har försäljningen startat

Just nu pågår försäljningen av Brf Dansa etapp 1 till våra medlemmar i Ikano Förmån som lämnade en köpanmälan till vår mäklare (tom 18 aug). Nu håller mäklaren på att kontakta dessa i tur och ordning för att de ska välja vilken lägenhet som är intressant att köpa. 

Vill du också bo här?

Då finns det två sätt att gå tillväga:
1. Lämna en intresseanmälan för Brf Dansa etapp 1, så kontaktar mäklaren Daniel dig när han har arbetat sig igenom köpanmälningarna från förtursmedlemmarna.
2. Bli medlem i Ikano Förmån här (det är kostnadsfritt). Då får du förtur till Brf Dansa etapp 2 som släpps till försäljning lite senare i höst. I denna etappen hittar du lägenheter i storlek 1-4 rok.

Exempel på priser och planlösningar

  • 1 rok på 34 kvm, pris från 1 300 000 kr

    Egen balkong mot innergården, kombimaskin för tvätt i lägenheten, köksinredning från IKEA.

  • 2 rok på 43 kvm, pris från 1 750 000 kr

    Vardagsrum och kök i öppen planlösning för att kunna umgås lätt, utgång till balkong, bra med förvaring och stort sovrum.

  • 4 rok på 93 kvm, pris från 3 500 000 kr

    Sovrum med plats för liten arbetsplats eller barnsäng. Ekparkett i hela lägenheten. Vardagsrum och kök blir till ett stort härligt rum med fina ljusinsläpp. Egen tvättmaskin och torktumlare.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 1

Slutsålt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

Till salu

Kungälv, Ytterby

Nordtag

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande