Kungälv, Kongahälla

Brf Dansa i Kungälv

Inflyttning påbörjas preliminärt sommaren 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 55 st
Rum 1-4 rum och kök

Nya lägenheter mitt i Kungälv

Vid Mimers hus kommer det stå ett trivsamt litet flerbostadshus med 55 bostadsrätter för dig som vill bo modernt, smart och bekvämt. Säljstart i sommar.

Hög kvalité in i minsta detalj och samtidigt ett bra pris – det är så vi vill ha det. Och det är precis det du får när du köper nyproduktion i Brf Dansa. Kanske beror det på att vi en gång var en del av IKEA. Det här att vi bygger lite smartare lägenheter och får plats med mer.

Småstaden som har allt

Här i Kungälv bor du i småstaden som har allt. Den växer så det knakar och den nybyggda stadsdelen Kongahälla, med resecentrum och nyöppnade Kongahälla center, ligger med gångavstånd från Brf Dansa. Här finns matbutiker, inredning, mode, restauranger för alla dina önskemål. Plus BVC och vårdcentral. Teatern och konsthallen ligger i Mimers hus som är granne med Brf Dansa. I den gamla stadskärnan, som du promenerar till på fem minuter, finns en härlig gågata som bjuder på butiker och gammal träbebyggelse. Affärer, bank, konditori, badhus, gym, ishall, skolor med mera finns också i centrum. Fontins motionscentrum ligger nära för dig som tycker om att snöra på dig skorna och träna i naturen.

Med bussen kommer du till Nordstan på 25 minuter, den går flera gånger i timmen. Lika enkelt tar du dig till jobbet i Stenungsund eller båten i Marstrand.

Bli medlem för att få välja först

Säljstarten är planerad till sommaren 2019. Bli medlem i Ikano Förmån så får du vara med och välja lägenhet före alla andra.

Om Brf Dansa

  • 55 kvadratsmarta bostadsrätter om 1-4 rum och kök
  • Hiss
  • Balkong eller uteplats
  • Ekparkett
  • Välutrustat IKEA-kök med diskmaskin, mikrovågsugn och rostfria vitvaror
  • Helkaklat badrum
  • Egen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin
  • Parkering intill huset

Dokument

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 1

Slutsålt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

Till salu

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande