Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Inflyttning påbörjas preliminärt sommaren 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning! Vi håller till i vår visningslägenhet på Gunnarsberg 7, följ skyltar från Kongahällagatan.

Idag!
Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt sommaren 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 55 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-94 kvm
Avgift 2.500-5.450 kr/mån
Pris 1.300.000-4.100.000 kr

Nya lägenheter mitt i Kungälv

Småstaden som har allt

Här i Kungälv bor du i småstaden som har allt. Den växer så det knakar och den nybyggda stadsdelen Kongahälla, med resecentrum och nyöppnade Kongahälla center som ligger med gångavstånd från Brf Dansa. Här finns matbutiker, inredning, mode, restauranger för alla dina önskemål. Plus BVC och vårdcentral. Teatern och konsthallen ligger i Mimers hus som är granne med Brf Dansa. I den gamla stadskärnan, som du promenerar till på fem minuter, finns en härlig gågata som bjuder på butiker och gammal träbebyggelse. Affärer, bank, konditori, badhus, gym, ishall, skolor med mera finns också i centrum. Fontins motionscentrum ligger nära för dig som tycker om att snöra på dig skorna och träna i naturen.

Med bussen kommer du till Nordstan på 25 minuter, den går flera gånger i timmen. Lika enkelt tar du dig till jobbet i Stenungsund eller båten i Marstrand.

Det här får du i en nybyggd ikano-lägenhet
När du köper en nybyggd ikanolägenhet får du mer än bara fyra väggar och tak. I köpet ingår vitlaserad ekparkett i hela lägenheten, modernt kök med vitt kakel som stänkskydd, vita luckor och grå laminatskiva på arbetsytorna. Inredningen är från IKEA och det tycker vi är bra - då är det lätt att ändra och köpa till för en rimlig peng när du vill förnya ditt kök. Kyl/frys är i rostfritt, diskmaskinen är inbyggd och micro finns givetvis också. I badrummet är det vita helkaklade väggar och grå klinkers på golvet. Här har du också din egen tvättmaskin/torktumlare, skönt slippa kånka på tunga tvättkorgar! Duschar gör du bakom duschvägg i glas.
Dessutom ingår det en hel del i månadsavgiften: uppvärmning, varm och kallvatten, fiberanslutning för internet och telefoni samt ett basutbud med tv-kanaler. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Kommande

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 3

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 2

Slutsålt

Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande