Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

2 rok, 43 kvm

Inflyttning påbörjas preliminärt sommaren 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning! Plats: Vi håller till på parkeringen utanför Mimers gymnasium i Kungälv. Följ skyltar från Trollhättevägen/Selma Lagerlöfs gata. Finns även möjlighet att se vår visningslägenhet.

Idag!
Tid
13:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt sommaren 2021
Nummer 2-1402
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 4 av 6
Rum 2 rum och kök
Kvm 43 kvm
Avgift 2.950 kr/mån
Pris 1.950.000 kr

Kvadratsmart och ljus tvåa med stor balkong med södersol!

Redan i hallen möts du av lägenhetens vita väggar och vitlaserade ekparkett på golvet. Smart förvaring i skjutdörrsgarderober och även ett städskåp finner du här. Badrummet i anslutning till hallen. Här är det grå klinker på golvet och liggande vitt kakel på väggarna. En riktig duschhörna i glas och en kombinerad tvätt och torktumlare ger ett bekvämt vardagsliv. IKEA-köket i öppet samband med vardagsrummet har vita luckor och bänkskiva i alu-look. Vitt stående kakel som stänkskydd och vitvaror i rostfritt fullbordar den moderna stilen. Givetvis finns här en kombinerad kyl/frys, induktionshäll med ugn, inbyggd diskmaskin och en micro i överskåpet. Vardagsrummet har plats för både mat- och soffgrupp allt vid de stora fönsterpartierna och med utgång till en stor balkong i sydost. Sovrum med bra förvaring samt plats för en riktig dubbelsäng. Ett förråd i källaren hör till lägenheten.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Dansa etapp 1

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu