Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

4 rok, 91 kvm

Inflyttning påbörjas preliminärt sommaren 2021

Till salu

Visningar

Välkomna på visning i Brf Dansa. Vi ses i Brf Resas fina visningslägenhet. Adressen är Gunnarsberg 7, med ingång från cykelbanan bakom Equmeniakyrkan.

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt sommaren 2021
Nummer 2-1001
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 6
Rum 4 rum och kök
Kvm 91 kvm
Avgift 5.300 kr/mån
Pris 3.500.000 kr

Fin gavelfyra med stor uteplats, stora sociala ytor och rymliga sovrum samt gäst-wc!

Välkomna på visning söndag 27/10 kl. 12-13 i Kungälv. Vi visar upp projektets visningslägenhet på Gunnarsberg 7 i Brf Resa.

Härlig fyra om ca 91 kvm i hörnet av huset med matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt stor uteplats på gården med södersol. Lägenheten har härliga fönster åt tre håll och vitlaserad ekparkett ligger i alla rum, som kompletteras utav vita väggar. Kök och vardagsrum om ca 39 kvm gör ytan både social och lättmöblerad. Köket har vit inredning från IKEA, alu-färgad bänkskiva samt vitt kakel och det är utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, två kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Ett stort sovrum om ca 14 kvm och två mindre sovrum om ca 8 och 7 kvm vardera. Hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob i nisch. Lägenheten har både gäst-wc och badrum. I badrummet med duschväggar i glas finns både tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel och grå klinker. Lägenheten har ett förråd i källaren.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Dansa etapp 1

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu