Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

4 rok, 93 kvm

Inflyttning påbörjas preliminärt sommaren 2022

Till salu

Visningar

Välkomna till visning av Brf Dansa i Brf Resas visningslägenhet på Gunnarsberg 7. Ingång från cykelbanan.

Idag!
Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt sommaren 2022
Nummer 2-1301
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 6
Rum 4 rum och kök
Kvm 93 kvm
Avgift 5.366 kr/mån
Pris 3.700.000 kr

Härlig välplanerad gavelfyra med dubbla balkonger och gäst-wc!

Välkomna på visning söndag 12/1 kl. 12-13 i Kungälv. Vi visar upp projektets visningslägenhet på Gunnarsberg 7 i Brf Resa. Ingång från cykelbanan bakom kyrkan. Ring mäklaren för ett personligt möte om det passar er bättre.

Härlig fyra om ca 93 kvm i hörnet av huset med matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till stor balkong om ca 9 kvm mot gården i söderläge. Kök och vardagsrum i öppet samband om ca 39 kvm gör det både socialt och lättmöblerat. Köket har vit inredning från IKEA, alu-färgad bänkskiva samt vitt kakel och är utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, två kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Från köket nås en rymlig balkong om ca 8 kvm i österläge. Lägenheten har fönster åt tre håll, vitlaserad ekparkett på golvet i alla rum samt vita väggar. Ett stort sovrum om ca 14 kvm och två mindre sovrum om ca 7 och 10 kvm vardera. Det senare med en alkov för t ex ett hemmakontor. Hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob i nisch. Lägenheten har både gäst-wc och i badrummet med duschväggar i glas finns både tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel och grå klinker. Lägenheten har ett förråd i källare.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Dansa

Till salu

Till salu

Till salu