Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

4 rok, 93 kvm

Inflyttning påbörjas preliminärt sommaren 2021

Till salu

Visningar

Välkomna på visning i Brf Dansa. Vi ses i Brf Resas fina visningslägenhet. Adressen är Gunnarsberg 7, med ingång från cykelbanan bakom Equmeniakyrkan.

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt sommaren 2021
Nummer 2-1501
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 6
Rum 4 rum och kök
Kvm 93 kvm
Avgift 5.400 kr/mån
Pris 3.900.000 kr

Härlig välplanerad gavelfyra näst överst med dubbla balkonger och gäst-wc!

Näst överst i huset med tak över balkongerna finner ni denna härliga fyra om ca 93 kvm i hörnet av huset med matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till stor balkong om ca 9 kvm mot gården i söderläge. Kök och vardagsrum i öppet samband om ca 39 kvm gör det både socialt och lättmöblerat. Köket har vit inredning från IKEA, alu-färgad bänkskiva samt vitt kakel och är utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, två kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Från köket nås en rymlig balkong om ca 8 kvm i österläge. Lägenheten har fönster åt tre håll, vitlaserad ekparkett på golvet i alla rum samt vita väggar. Ett stort sovrum om ca 14 kvm och två mindre sovrum om ca 7 och 10 kvm vardera. Det senare med en alkov för t ex ett hemmakontor.
Hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob i nisch. Lägenheten har både gäst-wc och i badrummet med duschväggar i glas finns både tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel och grå klinker. Lägenheten har ett förråd i källare.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Dansa etapp 1

Till salu

Till salu