Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

4 rok, 94 kvm

Inflyttning påbörjas preliminärt sommaren 2022

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas preliminärt sommaren 2022
Nummer 1-1003
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 6
Rum 4 rum och kök
Kvm 94 kvm
Avgift 5.415 kr/mån
Pris 3.900.000 kr

Additionslägenhet med fyra rum och radhuskänsla med stora möjligheter!

Välkomna till Kungälvs första (?) s k Additionslägenhet. Vad innebär då detta? Jo, utöver att vara en riktigt fin och rymlig lägenhet med dubbla uteplatser och två kompletta badrum kan den också delas av. Lägenheten kan delas upp
i en liten etta om ca 24 m2 med egen uteplats och en trivsam trea om ca 70 m2. Variationerna är många. Vi vet att livet är föränderligt. Kanske har ni en tonåring
som vill rå om sig själv med egen ingång. Kanske finns ett behov av att hyra ut för att få en intäkt varje månad. Egen verksamhet? Perfekt att kunna dela av ert hem och få ett hemma kontor. Kontakta mäklaren för mer information.
Detta är en härlig fyra om ca 94 kvm i hörnet av huset, fönster åt tre håll och vitlaserad ekparkett i alla rum och vita väggar. En hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob i nisch. Lägenheten har både badrum och gäst-badrum. I badrummet med duschväggar i glas finns både tvättmaskin och torktumlare.
Även i gäst-badrummet finns tvättmöjligheter i form av en kombimaskin. Vitt liggande kakel på väggarna och grå klinker på golvet i båda.
Matplats och vardagsrum i öppet samband med utgång till en ca 22 m2 stor
uteplats på gården med sydvästläge. Lägenhetens kök och vardagsrum,
tillsammans ca 29 m2, är både socialt och lättmöblerat. Köket har vit inredning från IKEA, alu-färgad bänkskiva samt vitt kakel och det är utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, två kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin.
Ett stort sovrum om ca 13 kvm och ett mindre sovrum om ca 7 m2. Det fjärde rummet, som också kan användas som en etta, delas av med en tung, dämpad dörr som kan lyftas av när lägenheten används som en fyra. Denna del kan bli t ex ett bio/tv-rum med biblioteksdel, eller varför inte ett lyxigt sovrum med ensuite badrum? Här sätter bara fantasin gränser... Utgång till en egen liten altan.
Lägenheten har ett förråd i källaren och en parkering på gården.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Dansa

Till salu

Till salu