Värmdö, Gustavsberg

Brf Dekorera

Inflyttnings­­klart

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Efter överenskommelse
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 139 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-87 kvm
Avgift 2.800-4.250 kr/mån
Pris 1.950.000-3.800.000 kr

Flytta in i Brf Dekorera redan idag!

Redan idag har du möjlighet att flytta in i ett sprillans nytt kvarter som kännetecknas av områdets anrika historia – Porslinskvarteren i Gustavsberg. Här kan du bo tretton våningar upp med milsvid utsikt över Farstaviken och förbipasserande båtar på väg ut i skärgården.

I Brf Dekorera har du nära till det mesta - småbåtshamnen, caféer, restauranger, affärer och Gustavsbergs centrum. Här bor du kvadratsmart i ljusa, moderna och välplanerade lägenheter. Utanför porten finns den lummiga innergården för sköna dagar i solen. Allt bara 25 minuter från Stockholms innerstad.

Erbjudande - färdiginredd lägenhet

Flytta in i en färdiginredd lägenhet där allt ingår – från möbler och handdukar till kastruller och taklampor. Lägenheten är stylad av inredningsproffsen på IKEA så nu är det bara för dig att flytta in. Till och med din tandborste är på plats!

Först till kvarn gäller

Erbjudandet gäller en etta på 38 kvm för 2.200.000 kr. Kontakta mäklare Johan Fjaestad direkt om du vill köpa. Det är först till kvarn som gäller.

1 rok 38 kvm

Lägenheterna och området

 • Om lägenheterna

  Brf Dekorera består av fyra hus med totalt 139 lägenheter om 1-4 rum och kök. Lägenheterna är ljusa och välplanerade och alla har balkong eller uteplats. De flesta har en öppen planlösning och i ett par av lägenheterna finns våra flexibla lösningar.  Allt för en enklare vardag.

  • Ljusa och moderna lägenheter på 34-87 kvm
  • 1-4 rum och kök - kvadratsmart och välplanerat
  • Alla lägenheter har balkong eller uteplats
  • Helkaklat badrum – snyggt och praktiskt
  • Köks- och badrumsinredning från IKEA – smarta förvaringslösningar som du enkelt kan göra till dina egna med vårt kostnadsfria inredningsval
 • En unik stadsdel

  Porslinskvarteten är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Flera av byggnaderna med anor från Gustavsbergs 100-åriga historia står kvar och påminner om områdets unika konsthistoria och porslinstillverkningen. Här har du nära till både Stockholms innerstad och skärgården. I det redan trevliga området med sitt småbåtsliv och skärgårdskänsla kommer det att anläggas fler parker och hamnpromenaden kommer att byggas ut.

  Läs mer om livet i Gustavsberg

 • Närområdet

  I området runt hamnen kommer fler restauranger och butiker att öppnas. Det kommer även att byggas en servicebrygga och en gästhamn, perfekt för dig som har båtburna gäster på besök.

  Men redan nu finns det mesta som du behöver på plats. I Porslinskvarteren finns den närservice som behövs i vardagen och det är nära till Gustavsbergs centrum.  I området finns det också bra förskolor och skolor. Vill du ha en aktiv vardag finns Ekvallens idrottsplats, kvarterets skatepark och Gustavsbergsbadet i närområdet.

Dokument

Bostäder och priser

Välj bostad

Kontakt

Vill du bli uppringd av Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Välkommen på specialvisning!

Är du intresserad av fyran på våning 11 eller kanske tvåan på våning 4? Eller är du intresserad av någon av de andra lägenheterna? Nu har du möjlighet att få en egen visning av just den lägenheten som du är intresserad av.
Ring vår mäklare redan idag och boka en tid som passar dig!"

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 2

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 1

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Färga

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 2

Kommande