Värmdö, Gustavsberg

BRF DEKORERA

2 rok, 54 kvm

Inflyttnings­­klart

Reserverad

Visningar

Öppen visning på Edla Sofias Gata 14, 13 tr - Välkommen !

Tid
18:30 - 19:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Efter överenskommelse
Nummer 4003
Bostadstyp Flexbostad
Våning 0 av 3
Rum 2 rum och kök
Kvm 54 kvm
Avgift 3.397
Pris 2.450.000 kr

Gavelvåa med öppen planlösning samt uteplats i sydväst.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i mattborstad krom. Fönsterbänkar av vacker natursten. Garderoberna är inredda med hylla och klädstång..

FlexLjus: Med en knapptryckning kan du släcka och tända alla taklampor i lägenheten från hallen, där knappen sitter.

FlexRum: Här finns möjligheten att skapa ett extra rum i lägenheten genom den skjutbara väggen som med ett knapptryck skjuts ut och ger rum för en utfällbar säng, men också förvaring i form av en inbyggd garderob.

Hall med säkerhetsdörr och garderob samt städskåp.

Vardagsrum i öppen planlösning med kök. Här ryms både matplatsen för det mindre sällskapet samt TV-soffan. Fönster i två väderstreck.

IKEA-kök med vita kökssnickerier med dämpning och rostfria handtag. Bänkbelysning över diskhon. Stänkskydd av vita liggande kakelplattor, 30x10 cm. Svartmönstrad laminatbänkskiva. Rostfritt kombinerat kyl- och frysskåp. Rostfri induktionshäll med glashäll som är infälld i bänkskivan samt rostfri inbyggd spiskåpa över. Rostfri varmluftsugn och mikrovågsugn monterad i väggskåp samt integrerad diskmaskin.

Rejält sovrum med plats för dubbelsäng.Förvaring genom stor integrerad skjutdörrsgarderob samt linneskåp. Härifrån tar man sig även till lägenhetens mysiga uteplats med sydvästläge.

Helkaklat badrum med svart klinker på golv samt vita kakelplattor på vägg. Vikbara duschväggar i glas. Spegel med belysning ovan tvättställ med kommod i vitt. Kombimaskin för tvätt och tork.

Till lägenheten hör ett förråd.

Dokument

Denna bostad har flexlösningar

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Flexlösning

Här kan du flexa till det

Den här lägenheten är lite speciell. Den är utrustad med innovativa, flexibla lösningar som Ikano har forskat fram i BoLabb tillsammans med experter – helt vanliga människor. Samtliga lösningar har det gemensamt att de kan underlätta din vardag.

Så här gick forskningen till

FlexLjus

FlexLjus

När ditt hem har FlexLjus släcker du alla taklampor på en gång – precis som på hotell.

FlexRum

FlexRum

Med ett FlexRum kan du trolla fram ett sovrum genom att trycka på en knapp.

Andra intressanta bostäder i Brf Dekorera

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu