Hörntvåa med öppen planlösning och balkong i sydväst.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i mattborstad krom. Fönsterbänkar av vacker natursten. Garderoberna är inredda med hylla och klädstång.

Hall med säkerhetsdörr och garderob samt städskåp.

Vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här ryms både matplatsen för det mindre sällskapet samt TV-soffan. Fönster i två väderstreck samt utgång till lägenhetens rymliga balkong i sydväst.

IKEA-kök med vita kökssnickerier med dämpning och rostfria handtag. Bänkbelysning över diskhon. Stänkskydd av vita liggande kakelplattor, 30x10 cm. Svartmönstrad laminatbänkskiva. Rostfritt kombinerat kyl- och frysskåp. Rostfri induktionshäll med glashäll som är infälld i bänkskivan samt rostfri inbyggd spiskåpa över. Rostfri varmluftsugn och mikrovågsugn monterad i väggskåp samt integrerad diskmaskin.

Rejält sovrum med plats för dubbelsäng.Förvaring genom stor integrerad skjutdörrsgarderob samt linneskåp.

Helkaklat badrum med svart klinker på golv samt vita kakelplattor på vägg. Vikbara duschväggar i glas. Spegel med belysning ovan tvättställ med kommod i vitt. Kombimaskin för tvätt och tork.

Till lägenheten hör ett förråd.

4013@2x

Fakta

Inflyttning Preliminärt September 2018
Nummer 4013
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 1 av 3
Rum 2 rum och kök
Kvm 49 kvm
Avgift 3.153 kr
Pris 2.525.000 kr

Hitta hit

Andra intressanta bostäder i Brf Dekorera

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Värmdö, Gustavsberg

BRF DEKORERA

Till salu

Anmäl intresse

Ljusare utsikt i Gustavsberg

Nycklarna till din kvadratsmarta tvåa i Brf Dekorera klirrar i fickan. Framför dig ser du hur fabriksmiljön med anor från 1600-talet rör på sig. Det är inte längre bara kaffekoppar med färgglada mönster som skapas här - nya hus växer fram och med dem kommer nytt liv till den slumrande skärgården.

Sammanlagt kommer Ikano Bostad att bygga omkring 600 yteffektiva hem och de släpps, som vanligt när det gäller nyproduktion, i etapper. Här vill vi ge fler människor möjlighet att byta saltstänkta gator mot saltstänkta klippor. En av byggnaderna är ett höghus om 13 våningar med fantastiskt utsikt!

Inflyttning kommer ske från sommaren 2018.

Lägenheterna och området

 • Brf Dekorera

  Det tredje kvarteret vi bygger i Gustavsberg med namnet Dekorera ligger även det i direkt närhet till hamnen samt den blivande fabriksparken. Har hittar ni småbåtsliv, caféer, restauranger och antikaffärer, allting i klassisk bruksmiljö. Strosa runt bland butiker och konstutställningar eller ta en fika på uteserveringen vid hamnen. Sammanlagt blir det här 139 lägenheter om 1-4 rum och kök i kvartersform med grön innergård intill fabriksparken. Ett av husen är ett höghus om 13 våningar med härlig utsikt och i de lägre husen har vi ett antal att våra nya flexibla bostäder. Inflyttningen i Brf Dekorera är planerad till hösten 2018. Det finns fortfarande ett antal lägenheter till salu. Se lägenheterna i lägenhetsväljaren nedan eller i listan under rubriken ”Bostäder och priser”. 

 • En unik stadsdel

  Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet.

  Läs mer om livet i Gustavsberg

 • Gästhamn för båtburna gäster

  I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök. Bo i en kvadratsmart lägenhet En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa och välplanerade, många har öppen planlösning och alla har balkong eller uteplats. Självklart får du stora möjligheter att göra personliga inredningsval när du köper en nyproducerad bostad.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Flex i media

Här kan du se ett inslag på TV 4 om vår flexibla lägenhet i Gustavsberg! Lotta Sjödin berättar om BoLabb och våra flexutrustade lägenheter.

Se klippet

Virtuell visning

3 rok 72 kvm

 Här kan du flexa till det

I Brf Dekorera kommer det finnas vissa speciella lägenheter. De är utrustade med innovativa, flexibla lösningar som Ikano har forskat fram i BoLabb tillsammans med experter – helt vanliga människor. Samtliga lösningar har det gemensamt att de kan underlätta din vardag.

Så här gick forskningen till

FlexRum

Med ett FlexRum kan du trolla fram ett sovrum genom att trycka på en knapp.

FlexFörvaring

Drömmen om en walk-in-closet går i uppfyllelse med FlexFörvaring.

FlexLjus

När ditt hem har FlexLjus släcker du alla taklampor på en gång – precis som på hotell.

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Från sommaren 2018
Bostadstyp Lägenheter, Flexbostäder
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 139 st
Flexbostäder 5 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-87 kvm
Avgift 2.800-4.250 kr
Pris 2.400.000-3.575.000 kr

Välkommen till vårt showroom

Varje torsdag har vi öppet hus på Landsvägen 52 i Sundbyberg klockan 15-19 

Hitta hit

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 1

Kommande

Värmdö, Gustavsberg

Brf Måla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande