Värmdö, Gustavsberg

BRF DEKORERA

2 rok, 56 kvm

Inflyttnings­­klart

Reserverad

Visningar

Stora visningsdagen på Edla Sofias Gata 14, 13 tr - Välkommen !

Tid
12:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Efter överenskommelse
Nummer 2001
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 4
Rum 2 rum och kök
Kvm 56 kvm
Avgift 3.494 kr/mån
Pris 2.350.000 kr

Genomgående tvåa med uteplats mot gård!

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i mattborstad krom. Fönsterbänkar av natursten. Garderoberna är inredda med hylla och klädstång medan linneskåp har hyllor och trådbackar.

Hall med säkerhetsdörr och garderob samt städskåp.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med garderob och linneskåp. Från vardagsrummet når ni lägenhetens stora uteplats som ligger skyddat in mot gården.

IKEA-kök med vita kökssnickerier med dämpning och rostfria handtag. Bänkbelysning över diskhon. Rostfrifärgat kombinerat kyl- och frysskåp. Rostfri induktionshäll med glashäll som är infälld i bänkskivan samt rostfri inbyggd spiskåpa över. Rostfri varmluftsugn och mikrovågsugn monterad i väggskåp samt integrerad diskmaskin.

Helkalkat badrum med vikbara duschväggar av glas. WC stol och tvättställ. Tvättstället utrustas med en vit kommod och väggspegel med belysning ovanför. Kombimaskin för tvätt och tork. Mattborstade krokar i krom för handdukar samt toalettpappershållare.

Till lägenheten hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Dekorera

Till salu

Till salu

Till salu

3 rok, 65 Kvm

Såld