Fyra i hörna med dubbla balkonger.

Ordentlig hall med förvaring genom en enkel och en dubbelgarderob.

Vardagsrummet ligger luftigt i öppen planlösning mot köket. Gott om möbleringsyta för såväl soffgruppen som matbordet för det stora sällskapet. Stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp. Utgång till lägenhetens ena trevliga balkong.

Vardagsrummet går och göra större genom att välja bort väggen till sovrum 3.

Kök i vinkel från IKEA med all utrustning som behövs såsom: Induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl/frysskåp. Ytterligare förvaring i städskåp.

Sovrum 1 inrymmer en stor dubbelsäng och har förvaring genom stor dubbelgarderob med skjutdörrar samt linneskåp.

Sovrum 2 med plats för säng och även här finns en dubbelgarderob med skjutdörrar som ger bra förvaring.

Sovrum 3 som går att göra om till en del av vardagsrummet inrymmer dubbelsäng om så önskas. Här är det även fönster i två väderstreck som ger ett fint ljus. Här finns bostadens andra balkong som ligger i sydväst.

Stort helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med vikbara glasväggar, spegel ovan handfat med tillhörande kommod.

1065@2x.jpg

Fakta

Inflyttning Preliminärt Augusti 2018
Nummer 1065
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 6 av 13
Rum 4 rum och kök
Kvm 87 kvm
Avgift 5.005 kr
Pris 3.975.000 kr

Hitta hit

Visningar

Imorgon!

11:00 - 12:00

Öppen visning, Adress: Stig Lindbergs gata 12, 2 tr - Välkommen!

Lägg till

Kontakt

David Broberg

Fastighetsmäklare

Mobil: 08-441 57 27

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Dekorera

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Värmdö, Gustavsberg

BRF DEKORERA

Till salu

Anmäl intresse

Ljusare utsikt i Gustavsberg

Nycklarna till din kvadratsmarta tvåa i Brf Dekorera klirrar i fickan. Framför dig ser du hur fabriksmiljön med anor från 1600-talet rör på sig. Det är inte längre bara kaffekoppar med färgglada mönster som skapas här - nya hus växer fram och med dem kommer nytt liv till den slumrande skärgården.

Sammanlagt kommer Ikano Bostad att bygga omkring 600 yteffektiva hem och de släpps, som vanligt när det gäller nyproduktion, i etapper. Här vill vi ge fler människor möjlighet att byta saltstänkta gator mot saltstänkta klippor. En av byggnaderna är ett höghus om 13 våningar med fantastiskt utsikt!

Inflyttning kommer ske från sommaren 2018.

Lägenheterna och området

 • Brf Dekorera

  Det tredje kvarteret vi bygger i Gustavsberg med namnet Dekorera ligger även det i direkt närhet till hamnen samt den blivande fabriksparken. Har hittar ni småbåtsliv, caféer, restauranger och antikaffärer, allting i klassisk bruksmiljö. Strosa runt bland butiker och konstutställningar eller ta en fika på uteserveringen vid hamnen. Sammanlagt blir det här 139 lägenheter om 1-4 rum och kök i kvartersform med grön innergård intill fabriksparken. Ett av husen är ett höghus om 13 våningar med härlig utsikt och i de lägre husen har vi ett antal att våra nya flexibla bostäder. Inflyttningen i Brf Dekorera är planerad till hösten 2018. Det finns fortfarande ett antal lägenheter till salu. Se lägenheterna i lägenhetsväljaren nedan eller i listan under rubriken ”Bostäder och priser”. 

 • En unik stadsdel

  Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet.

  Läs mer om livet i Gustavsberg

 • Gästhamn för båtburna gäster

  I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök. Bo i en kvadratsmart lägenhet En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa och välplanerade, många har öppen planlösning och alla har balkong eller uteplats. Självklart får du stora möjligheter att göra personliga inredningsval när du köper en nyproducerad bostad.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Flex i media

Här kan du se ett inslag på TV 4 om vår flexibla lägenhet i Gustavsberg! Lotta Sjödin berättar om BoLabb och våra flexutrustade lägenheter.

Se klippet

Virtuell visning

3 rok 72 kvm

 Här kan du flexa till det

I Brf Dekorera kommer det finnas vissa speciella lägenheter. De är utrustade med innovativa, flexibla lösningar som Ikano har forskat fram i BoLabb tillsammans med experter – helt vanliga människor. Samtliga lösningar har det gemensamt att de kan underlätta din vardag.

Så här gick forskningen till

FlexRum

Med ett FlexRum kan du trolla fram ett sovrum genom att trycka på en knapp.

FlexFörvaring

Drömmen om en walk-in-closet går i uppfyllelse med FlexFörvaring.

FlexLjus

När ditt hem har FlexLjus släcker du alla taklampor på en gång – precis som på hotell.

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Från sommaren 2018
Bostadstyp Lägenheter, Flexbostäder
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 139 st
Flexbostäder 5 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-87 kvm
Avgift 2.800-4.250 kr
Pris 2.400.000-3.575.000 kr

Välkommen till vårt showroom

Varje torsdag har vi öppet hus på Landsvägen 52 i Sundbyberg klockan 15-19 

Hitta hit

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma, etapp 1

Kommande

Värmdö, Gustavsberg

Brf Måla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande