Uppackat & klart!

Flytta in i en våra färdiginredda lägenheter där ALLT ingår – möbler, lakan, handdukar, husgeråd och städprylar. Vi har låtit IKEA inreda fyra av våra kvadratsmarta lägenheter i Gustavsberg med smarta och roliga lösningar. Det är bara att hämta ut nyckeln och börja bo. Till och med din tandborste är på plats!

Nu släpper vi våra helt färdiginredda lägenheter. Lägenheterna ligger i Brf Dekorera i Gustavsberg och finns i storlekarna 1-4 rok - inklusive allt. IKEAs inredare har inrett med fokus på smart förvaring och flexibla och oväntade lösningar där möblerna fyller flera funktioner. I lägenhet finns allt du behöver för att bjuda vänner på middag, plugga eller bara hänga.

Visa lägenheterna

Kontakt

 

För frågor kontakta David Broberg, fastighetsmäklare  
08-441 57 27
david.broberg@nytthem.se

Om lägenheterna


Brf Dekorera består av fyra hus med totalt 139 lägenheter om 1-4 rum och kök. Lägenheterna är ljusa och välplanerade och alla har balkong eller uteplats. De flesta har en öppen planlösning och i ett par av lägenheterna finns våra flexibla lösningar. Allt för en enklare vardag. Flytta in redan i sommar!

• Ljusa och moderna lägenheter på 34-87 kvm
• 1-4 rum och kök - kvadratsmart och välplanerat
• Alla lägenheter har balkong eller uteplats
• Helkaklat badrum – snyggt och praktiskt
• Köks- och badrumsinredning från IKEA – med smarta förvaringslösningar

Lägenheterna

 • Etta med balkong i söderläge

  Flytta in i vår färdiginredda lägenhet där ALLT ingår – från möbler, lakan och handdukar till husgeråd och städprylar. Vi har låtit IKEA inreda vår kvadratsmarta etta i Porslinskvarteren, Gustavsberg, med smarta och flexibla lösningar. Det är bara att hämta ut nyckeln och börja bo. Till och med din tandborste är på plats!

  Läs mer om lägenheten

 • Tvåa med balkong

  Flytta in i vår färdiginredda lägenhet där ALLT ingår – från möbler, lakan och handdukar till husgeråd och städprylar. Vi har låtit IKEA inreda vår kvadratsmarta två i Porslinskvarteren, Gustavsberg, med smarta och flexibla lösningar. Det är bara att hämta ut nyckeln och börja bo. Till och med din tandborste är på plats!

  Läs mer om lägenheten

 • Kvadratsmart trea

  Flytta in i vår färdiginredda lägenhet där ALLT ingår – från möbler, lakan och handdukar till husgeråd och städprylar. Vi har låtit IKEA inreda vår kvadratsmarta trea i Porslinskvarteren, Gustavsberg, med smarta och flexibla lösningar. Det är bara att hämta ut nyckeln och börja bo. Till och med din tandborste är på plats!

  Läs mer om lägenheten

 • Fyra med öppen planlösning och balkong

  Flytta in i vår färdiginredda lägenhet där ALLT ingår – från möbler, lakan och handdukar till husgeråd och städprylar. Vi har låtit IKEA inreda vår kvadratsmarta fyra i Porslinskvarteren, Gustavsberg, med smarta och flexibla lösningar. Det är bara att hämta ut nyckeln och börja bo. Till och med din tandborste är på plats!

  Läs mer om lägenheten

Modernt och genomtänkt

Lägenheterna i Brf Dekorera är utrustade med moderna kök, helkaklade badrum och med ekparkett och vita väggar i alla rum. Alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong. TV, bredband och varmvatten ingår i avgiften.

Mer om Brf Dekorera

En unik stadsdel

Porslinskvarteten är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Flera av byggnaderna med anor från Gustavsbergs 100-åriga historia står kvar och påminner om områdets unika konsthistoria och porslinstillverkningen. Här har du nära till både Stockholms innerstad och skärgården. I det redan trevliga området med sitt småbåtsliv och skärgårdskänsla kommer det att anläggas fler parker och hamnpromenaden kommer att byggas ut.

Läs mer om livet i Gustavsberg 

Närområdet

I området runt hamnen kommer fler restauranger och butiker att öppnas. Det kommer även att byggas en servicebrygga och en gästhamn, perfekt för dig som har båtburna gäster på besök.

Men redan nu finns det mesta som du behöver på plats. I Porslinskvarteren finns den närservice som behövs i vardagen och det är nära till Gustavsbergs centrum. I området finns det också bra förskolor och skolor. Vill du ha en aktiv vardag finns Ekvallens idrottsplats, kvarterets skatepark och Gustavsbergsbadet i närområdet.