Värmdö, Gustavsberg

Brf Färga

Inflyttning preliminärt från våren 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från våren 2022
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 16 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 108-133 kvm

Hitta hem i hjärtat av Gustavsberg

I Porslinskvarteren blandas anrik designhistoria och kultur med restauranger, caféer och närheten till naturen. I samma anrika miljö har du nu möjlighet att hitta en plats för hela familjen. För i Porslinskvarteren tillverkas numera inte bara vackert porslin – utan även kvadratsmarta radhus.

I hjärtat av Gustavsberg planerar vi nu för sexton moderna och kvadratsmarta stadsradhus. I Brf Färga bor du med nyproduktionens alla bekvämligheter, där du inte behöver fundera på vare sig renovering eller dränering. Perfekt för dig som söker ett enkelt, bekvämt och prisvärt boende anpassat efter dina behov. Om du redan nu gör en intresseanmälan och blir medlem i Ikano Förmån (det är helt gratis), får du chansen att välja hus först!

Från Gustavsberg till Porslinskvarteren

Öster om centrala Stockholm ligger mysiga Gustavsberg med kultur, konst och skärdgårdsliv i en härlig blandning. Med Slussen bara 25 minuter bort med buss och skärgården runt knuten är det inte så konstigt att så många valt att slå sig ner här. Från Porslinskvarterens radhus kan du njuta av lugnet från en liten stenlagd uteplats vid entrén och en härlig uteplats på baksidan. Det trygga och bilfria gångstråket vid husens entréer gör att du lugnt kan låta barnen springa över till en kompis hos grannen, utan att behöva oroa dig. 

Brf Färgas två typer av hus

I Brf Färga finns det två hustyper. En med 108 kvm, två våningar och tre stora sovrum. Det andra med 133 kvm, tre våningar med vindsplan och en härlig terrass med utsikt över havet. I våra radhus finns det plats för det sociala livet – där bottenvåningen är som gjord för att vara tillsammans och umgås, medan övervåningen ger dig yta för egentid. Oavsett vilket hus du väljer är planlösningen öppen, flexibel och noga uttänkt för att få livet att fungera för den moderna barnfamiljen - eller för dig som vill ha ett lite bekvämare liv med extra yta. 

Kika in i vårt radhus på 133 kvm

Observera att avvikelser kan förekomma.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Rymlig bostad med tre våningar

Du möts av entrévåningen, som med den centrala matplatsen ger dig och din familj utrymme för det sociala livet. Mellanplanet rymmer ett stort och två mindre sovrum, och ger dig också ett litet allrum.

På den tredje våningen har du ett härligt vindsplan med egen terrass. Här kan du njuta av mysiga utemiddagar med möjlig utsikt över havet.

Vill du också umgås med vänner runt köksön, koppla av på övervåningen och äta goda frukostar på uteplatsen? Vi träffade familjen Levin, som berättade varför de stormtrivs i ett våra radhus.

Något för hela familjen

Här hittar du aktiviteter som passar hela familjen. Som att ta med barnen till äventyrsparken. Där finns snurrlekar, klätternät, linbana, ruschkana och sandlåda.

I Gustavsberg finns även det populära äventyrsbadet. Här hittar du allt från en bassäng för simträning till roliga vattenrutschkanor och bubbelpool.

Nära till stan

Från Brf Färga tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. Från Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Per Helsing, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande