Värmdö, Gustavsberg

Brf Färga

Inflyttning preliminärt kvartal 4, 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt kvartal 4, 2021
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 16 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 108-133 kvm

Hitta hem i hjärtat av Gustavsberg

Ett stenkast från Gustavsbergs hamn ligger Porslinskvarteren. Med Slussen bara 25 minuter bort med buss och med skärgården runt knuten är det inte så konstigt att så många valt att slå sig ner här.

I Porslinskvarteren tillverkas inte längre bara vackert porslin. Numera har du möjlighet att flytta in i den anrika miljön i sprillans nya kvarter. Här blandas anrik designhistoria och kultur med restauranger, caféer och närheten till havet och naturen.

Moderna stadsradhus mitt i Gustavsberg

Ett stenkast från hjärtat av Porslinskvarteren kommer vi att bygga Brf Färga som kommer att bestå av 16 moderna och kvadratsmarta stadsradhus. Här bor du med alla bekvämligheter som kommer av att bo i nyproduktion. Perfekt för dig som söker ett bekvämt, enkelt och prisvärt boende.

Anmäl ditt intresse redan idag för att få mer information. Försäljningen av Brf Färga är planerad att starta våren 2020.

Nära till stan

Från Brf Färga tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. Från Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma Etapp 2

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma Etapp 1

Till salu

Värmdö, Gustavsberg

Brf Dekorera

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 2

Kommande