Värmdö, Gustavsberg

Brf Färga

Inflyttning preliminärt från hösten 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från hösten 2022
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 17 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 108-134 kvm

Hitta hem i hjärtat av Gustavsberg

I Porslinskvarteren blandas anrik designhistoria och kultur med restauranger, caféer och närheten till naturen. I samma miljö har du nu möjlighet att hitta en plats för hela familjen. För här tillverkas numera inte bara vackert porslin – utan även kvadratsmarta radhus.

I hjärtat av Gustavsberg planerar vi nu för sjutton moderna och kvadratsmarta stadsradhus. I Brf Färga bor du med nyproduktionens alla bekvämligheter, där du inte behöver fundera på vare sig renovering eller dränering. Perfekt för dig som söker ett enkelt, bekvämt och prisvärt boende anpassat efter dina behov. Bli redan nu medlem i Ikano Förmån (det är helt gratis) för att få chansen att välja hus först. Glöm inte heller att göra en intresseanmälan, så att du inte missar viktig information om säljstart och hur projektet fortskrider.

Från Gustavsberg till Porslinskvarteren

Öster om centrala Stockholm ligger mysiga Gustavsberg med kultur, konst och skärgårdsliv i en härlig blandning. Med Slussen bara 25 minuter bort med buss och skärgården runt knuten är det inte så konstigt att så många valt att slå sig ner här. I våra radhus kan du njuta av lugnet på någon av uteplatserna på fram- eller baksidan av huset. Det trygga och bilfria gångstråket vid husens entréer gör att du lugnt kan låta barnen springa över till en kompis hos grannen, utan att behöva oroa dig. 

Brf Färgas två typer av hus

I Brf Färga finns det två hustyper. En om108 kvm, två våningar och tre stora sovrum. Det andra om 134 kvm, tre våningar och en härlig takterrass i västerläge med härlig utsikt. I våra radhus finns det plats för det sociala livet – där bottenvåningen är som gjord för att vara tillsammans och umgås, medan övervåningen ger dig yta för egentid. Oavsett vilket hus du väljer är planlösningen öppen, flexibel och noga uttänkt för att få livet att fungera för den moderna barnfamiljen - eller för dig som vill ha ett lite bekvämare liv med extra yta. 

Kika in i vårt radhus på 134 kvm

Observera att avvikelser kan förekomma.

Inspiration och inredning

Bläddra i en katalog med ord från experter, intervjuer och inspirerande bilder. I samarbete med IKEA har vi här samlat tips och idéer på hur du kan inreda ditt nya radhus.

Öppna katalogen i nytt fönster

Rymlig bostad med tre våningar

Du möts av entrévåningen, som med den centrala matplatsen ger dig och din familj utrymme för det sociala livet. Mellanplanet rymmer ett stort och två mindre sovrum, och ger dig också ett litet allrum.

På den tredje våningen har du ytterligare ett härligt allrum med plats för både umgänge och arbete. Här hittar du också terrassen i västerläge, perfekt för mysiga utemiddagar.

Vill du också umgås med vänner runt köksön, koppla av på övervåningen och äta goda frukostar på uteplatsen? Vi träffade familjen Levin, som berättade varför de stormtrivs i ett våra radhus.

Något för hela familjen

Här hittar du aktiviteter som passar hela familjen. Som att ta med barnen till äventyrsparken. Där finns snurrlekar, klätternät, linbana, ruschkana och sandlåda.

I Gustavsberg finns även det populära äventyrsbadet. Här hittar du allt från en bassäng för simträning till roliga vattenrutschkanor och bubbelpool.

Nära till stan

Från Brf Färga tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. Från Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Per Helsing, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Värmdö, Porslinskvarteren

Brf Smycka

Kommande

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma

Till salu

Nacka, Ältadalen

Brf Vandra

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu