BRF FIKA etapp 2

Nyproduktion i Malmö, Västra Hamnen

Till salu

Anmäl intresse

Ny chans att bo i vårt gröna kvarter i Västra hamnen!

Brf Fikas andra etapp består av 37 kvadratsmarta bostadsrätter med 1-4 rum och kök, alla med egen balkong eller uteplats. Här kan du bo granne med Turning Torso och ha fantastisk utsikt över Varvsparken.

Kontakt

Anna Jermander

Fastighetsmäklare

Mobil: 040 - 691 82 82

Lägg till

Vad tycker andra om Västra Hamnen?

 • Närheten till havet lockade Nina

  Närheten till havet var det som lockade med Västra Hamnen när Nina Pärnamets började titta på lägenheter i Malmö. Nu bor hon med Öresund som granne och kunde inte vara mer nöjd med sitt beslut. – Jag trivs jättebra, att flytta hit är det bästa jag gjort på väldigt länge!

  Inte bara havet lockade, flytten gick från Höllviken till Malmö eftersom Nina gärna ville bo i en större stad.

  – Jag tycker om pulsen och att det händer lite, jag trivs inte när det är helt tyst och tomt, utan jag vill ha människor runt omkring mig.

  Lägenheten är nybyggd och Nina gjorde några extra tillval innan hon flyttade in för att höja standarden ytterligare. Kontakten med Ikano Bostad har hon varit väldigt nöjd med och de få gånger hon har undrat något eller behövt göra en felanmälan har hon alltid fått snabb respons.

  – Det har gått väldigt smidigt allting, och jag har hela tiden fått ett mycket bra bemötande.

  Från sina två rum och kök granne med Turning Torso har Nina nu nära till både affärer och kommunikationer, även om hon fortfarande bilpendlar till jobbet i Höllviken. I Malmö tar hon sig dock helst fram till fots.

  – Jag gillar att vara ute och promenera och går mycket både här i området och bort mot Ribersborg. Dessutom går jag in till centrum på 20 minuter genom Slottsparken.

  Några planer på att flytta ifrån området i framtiden finns inte för Nina Pärnamets då hon tycker att allt hon behöver finns i de nya kvarteren.

  – Västra Hamnen uppfyllde alla önskningar jag hade när jag letade efter lägenhet, så jag bor nog kvar här tills jag stupar, säger hon och skrattar.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Hitta hit

Fakta

Bostadstyp Lägenheter
Kommun Malmö
Område Västra Hamnen
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 37 st
Antal rum 1-4 rum och kök
Kvm 31-86 Kvm
Månadsavgifter 2.250-4.700
Priser 1.250.000-3.750.000
Status Till salu
Inflyttning Hösten 2018

Närliggande projekt

Brf Fika, etapp 1

Malmö, Västra Hamnen

Slutsålt

Brf Leka

Malmö, Västra Hamnen

Till salu

Brf Skapa

Malmö, Sorgenfri

Kommande

Brf Gjuta

Malmö, Limhamn

Till salu