Malmö, Västra hamnen

BRF FIKA etapp 2

Inflyttning hösten 2018

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Hösten 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 37 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 31-86 kvm
Avgift 2.250-4.700 kr/mån
Pris 1.250.000-3.750.000 kr

Sista chansen på topplägenhet i Brf Fika!

Sista chansen på topplägenhet i Brf Fika! Högst upp på femte våningen med fantastisk utsikt finns denna fina trerumslägenhet på 76 kvm. Med öppen planlösning, fönster i två väderstreck och balkong kan du njuta av att se Malmö från ovan.

Lägenheten är utrustad med bra standard: ekparkett, rostfria vitvaror och helkaklat badrum. Självklart finns bekvämligheter som hiss och egen tvättmaskin/torktumlare. Pris: 3 450 000 kr.

Inflyttning från november, kontakta mäklaren Anna Jermander på 040-691 82 82.

 Boka privat visning av lägenheten

Vill du komma upp i lägenheten, se på den fantastiska utsikten, känna på materialen och allt det som gör en ny lägenhet så speciell, boka gärna en privat visning när det passar dig med vår mäklare Anna.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra hamnen

Brf Leka

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Sola

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Vila

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande