Tvåa högst upp i huset med minimal insyn och fri parkutsikt!

Högst upp i huset finns den här rymliga hörntvåan, härliga sällskapsytor i öppen planlösning och minimal insyn! Fönsterpartier och balkong mot Varvsparken!

Hall med dubbel garderob och goda avhängningsmöjligheter.

Badrummet nås från hallen, och har grått klinker på golvet i kombination med vita liggande kakelplattor på väggarna. Dusch med duschväggar av glas, wc, tvättställ med förvaring i vit kommod. Spegel med inbyggd belysning. Här erbjuds egna tvättmöjligheter, både tvättmaskin och torktumlare finns installerat, över dem en vit laminatbänkskiva. Förberett för handdukstork.

Sovrummet finns även det i anslutning till hallen. Ett bra och rymligt sovrum i svalt norrläge. Plats för dubbelsäng och gott om förvaring i två dubbla garderober.

Bostadens sociala ytor är väl tilltagna, och man har ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrumsdelen rymmer en stor soffgrupp, och härifrån nås balkongen! En oas på högt och ostört läge med fri utsikt över den grönskande Varvsparken!

Trivsamt hörnkök med gott om skåpsförvaring och arbetsyta. Köket har vita kökssnickerier från IKEA. Diskreta handtag i rostfritt, bänkskiva i mörkt laminat, vita liggande kakelplattor utgör stänkskydd. Utrustat med vitvaror från IKEA: Kombinerat kyl- och frysskåp i rostfritt utförande, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, och induktionshäll i glas. Fläkt i rostfritt från Franke.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vita väggar.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

3-1501@2x.jpg

Fakta

Inflyttning November 2018
Nummer 3-1501
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 2 rum och kök
Kvm 60 kvm
Avgift 3.513 kr
Pris 2.850.000 kr

Hitta hit

Visningar

12:00 - 13:00

Välkommen till visningslägenheten på Västra Varvsgatan 21d!

Lägg till

Kontakt

Anna Jermander

Fastighetsmäklare

Mobil: 040 - 691 82 82

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Fika, etapp 2

Nedan kan du läsa om hela projektet

Malmö, Västra Hamnen

BRF FIKA etapp 2

Till salu

Anmäl intresse

Ny chans att bo i vårt gröna kvarter i Västra hamnen!

Brf Fikas andra etapp består av 37 kvadratsmarta bostadsrätter med 1-4 rum och kök, alla med egen balkong eller uteplats. Här kan du bo granne med Turning Torso och ha fantastisk utsikt över Varvsparken.

Vad tycker andra om Västra Hamnen?

 • Närheten till havet lockade Nina

  Närheten till havet var det som lockade med Västra Hamnen när Nina Pärnamets började titta på lägenheter i Malmö. Nu bor hon med Öresund som granne och kunde inte vara mer nöjd med sitt beslut. – Jag trivs jättebra, att flytta hit är det bästa jag gjort på väldigt länge!

  Inte bara havet lockade, flytten gick från Höllviken till Malmö eftersom Nina gärna ville bo i en större stad.

  – Jag tycker om pulsen och att det händer lite, jag trivs inte när det är helt tyst och tomt, utan jag vill ha människor runt omkring mig.

  Lägenheten är nybyggd och Nina gjorde några extra tillval innan hon flyttade in för att höja standarden ytterligare. Kontakten med Ikano Bostad har hon varit väldigt nöjd med och de få gånger hon har undrat något eller behövt göra en felanmälan har hon alltid fått snabb respons.

  – Det har gått väldigt smidigt allting, och jag har hela tiden fått ett mycket bra bemötande.

  Från sina två rum och kök granne med Turning Torso har Nina nu nära till både affärer och kommunikationer, även om hon fortfarande bilpendlar till jobbet i Höllviken. I Malmö tar hon sig dock helst fram till fots.

  – Jag gillar att vara ute och promenera och går mycket både här i området och bort mot Ribersborg. Dessutom går jag in till centrum på 20 minuter genom Slottsparken.

  Några planer på att flytta ifrån området i framtiden finns inte för Nina Pärnamets då hon tycker att allt hon behöver finns i de nya kvarteren.

  – Västra Hamnen uppfyllde alla önskningar jag hade när jag letade efter lägenhet, så jag bor nog kvar här tills jag stupar, säger hon och skrattar.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Hösten 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 37 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 31-86 kvm
Avgift 2.250-4.700 kr
Pris 1.250.000-3.750.000 kr

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Leka

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu