Malmö, Västra hamnen

BRF FIKA etapp 2

3 rok, 76 kvm

Inflyttnings­­klart

Reserverad

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning November 2018
Nummer 3-1503
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 76 kvm
Avgift 4.248
Pris 3.450.000 kr

Trerumslägenhet högst upp i huset, med vidsträckt utsikt och söderbalkong!

Välkommen till en trerumslägenhet med genomtänkt planlösning och en gårdsvänd balkong i söder! Från de sociala ytorna i kök och vardagsrum vetter fönsterna mot grönskan i Varvsparken rakt över gatan, och utsikten blir vidsträckt och fri!

Hall med städskåp, garderob och gott om plats för avhängning.

Till vänster finns sovrummen som är lugnt belägna mot innergården. Två bra sovrum, ett lite större med plats för dubbelsängen och utgång till balkongen i söderläge.

Bostadens badrum har vita stora kakelplattor på väggarna, och på golvet mörkgrått klinker. Egna tvättmöjligheter i bostaden - tvättmaskin och torktumlare finns installerat med en praktisk, ljus bänkskiva över. Duschen får vikbara glasväggar. Tvättställ med förvaring i vit kommod. Spegel med inbyggd belysning.

Vardagsrummet och köket har en luftig och öppen planlösning med gott om fönsterpartier mot Varvsparken på andra sidan gatan. Här möblerar man naturligt med både soffmöblemang och matsalsbord.

Köket får vita kökssnickerier med diskreta handtag i borstad aluminium från IKEA, en grafitgrå laminatbänkskiva och vita liggande kakelplattor. Integrerad diskmaskin finns installerat, liksom mikrovågsugn i rostfritt. Induktionshäll och varmluftsugn i rostfritt utförande. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt. Från köksdelen nås en fönsterförsedd klädkammare som erbjuder en massa praktisk förvaring!

Lägenheten får genomgående ekparkett golv och vita släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd beläget i källarplan.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Fika, etapp 2

Reserverad

3 rok, 76 Kvm

Såld

4 rok, 86 Kvm

Såld

4 rok, 86 Kvm

Såld

4 rok, 86 Kvm

Såld