Trerumslägenhet högst upp i huset, med vidsträckt utsikt och söderbalkong!

Välkommen till en trerumslägenhet med genomtänkt planlösning och en gårdsvänd balkong i söder! Från de sociala ytorna i kök och vardagsrum vetter fönsterna mot grönskan i Varvsparken rakt över gatan, och utsikten blir vidsträckt och fri!

Hall med städskåp, garderob och gott om plats för avhängning.

Till vänster finns sovrummen som är lugnt belägna mot innergården. Två bra sovrum, ett lite större med plats för dubbelsängen och utgång till balkongen i söderläge.

Bostadens badrum har vita stora kakelplattor på väggarna, och på golvet mörkgrått klinker. Egna tvättmöjligheter i bostaden - tvättmaskin och torktumlare finns installerat med en praktisk, ljus bänkskiva över. Duschen får vikbara glasväggar. Tvättställ med förvaring i vit kommod. Spegel med inbyggd belysning.

Vardagsrummet och köket har en luftig och öppen planlösning med gott om fönsterpartier mot Varvsparken på andra sidan gatan. Här möblerar man naturligt med både soffmöblemang och matsalsbord.

Köket får vita kökssnickerier med diskreta handtag i borstad aluminium från IKEA, en grafitgrå laminatbänkskiva och vita liggande kakelplattor. Integrerad diskmaskin finns installerat, liksom mikrovågsugn i rostfritt. Induktionshäll och varmluftsugn i rostfritt utförande. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt. Från köksdelen nås en fönsterförsedd klädkammare som erbjuder en massa praktisk förvaring!

Lägenheten får genomgående ekparkett golv och vita släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd beläget i källarplan.

3-1503@2x.jpg

Fakta

Inflyttning November 2018
Nummer 3-1503
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 5 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 75 kvm
Avgift 4.172 kr
Pris 3.450.000 kr

Hitta hit

Andra intressanta bostäder i Brf Fika, etapp 2

Nedan kan du läsa om hela projektet

Malmö, Västra Hamnen

BRF FIKA etapp 2

Till salu

Anmäl intresse

Ny chans att bo i vårt gröna kvarter i Västra hamnen!

Brf Fikas andra etapp består av 37 kvadratsmarta bostadsrätter med 1-4 rum och kök, alla med egen balkong eller uteplats. Här kan du bo granne med Turning Torso och ha fantastisk utsikt över Varvsparken.

Vad tycker andra om Västra Hamnen?

 • Närheten till havet lockade Nina

  Närheten till havet var det som lockade med Västra Hamnen när Nina Pärnamets började titta på lägenheter i Malmö. Nu bor hon med Öresund som granne och kunde inte vara mer nöjd med sitt beslut. – Jag trivs jättebra, att flytta hit är det bästa jag gjort på väldigt länge!

  Inte bara havet lockade, flytten gick från Höllviken till Malmö eftersom Nina gärna ville bo i en större stad.

  – Jag tycker om pulsen och att det händer lite, jag trivs inte när det är helt tyst och tomt, utan jag vill ha människor runt omkring mig.

  Lägenheten är nybyggd och Nina gjorde några extra tillval innan hon flyttade in för att höja standarden ytterligare. Kontakten med Ikano Bostad har hon varit väldigt nöjd med och de få gånger hon har undrat något eller behövt göra en felanmälan har hon alltid fått snabb respons.

  – Det har gått väldigt smidigt allting, och jag har hela tiden fått ett mycket bra bemötande.

  Från sina två rum och kök granne med Turning Torso har Nina nu nära till både affärer och kommunikationer, även om hon fortfarande bilpendlar till jobbet i Höllviken. I Malmö tar hon sig dock helst fram till fots.

  – Jag gillar att vara ute och promenera och går mycket både här i området och bort mot Ribersborg. Dessutom går jag in till centrum på 20 minuter genom Slottsparken.

  Några planer på att flytta ifrån området i framtiden finns inte för Nina Pärnamets då hon tycker att allt hon behöver finns i de nya kvarteren.

  – Västra Hamnen uppfyllde alla önskningar jag hade när jag letade efter lägenhet, så jag bor nog kvar här tills jag stupar, säger hon och skrattar.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Hösten 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 37 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 31-86 kvm
Avgift 2.250-4.700 kr
Pris 1.250.000-3.750.000 kr

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Leka

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Till salu